Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez miért annyira megbotránkozt...

Ez miért annyira megbotránkoztató?

Figyelt kérdés
Tegnap elmentünk a 3 éves kislányommal a játszótérre és pisilnie kellet.(nem a közelben lakunk,ezért nem tudtunk hazaszaladni)És kivittem a játszótérről egy bokorba pisilni.Hát kaptam is az anyukáktól rendesen,hogy miért nem papírbilibe pisiltetem,amikor ők mindig abba pisiltetik az utcán.Nem azt mondom,hogy az utcán bárhol pisilhet,azért egy forgalmas járdán nem,de egy kisgyerek a bokorban miért nem pisilhet?Nem értem.Ti hogy gondoljátok ezt?

2017. júl. 9. 13:06
1 2
 11/18 piroska és a farkas ***** válasza:
60%
Teljesen normális a bokornál pisiltetni egy kisgyereket. Ugyanakkor a papirbili is hasznos, és nem feltétlenül drága. Mi nemrég egy nagyvárosi, egésznapos programra mentünk, nemrég hagyta el kislányom a pelenkát. Bokor nemigen volt, toitoi mobilvécébe nem viszem. Vettünk papirbilit és egycsomag kicsi szemeteszacsit. Amikor pisilnie kellett, találtam egy eldugott helyet, de nem akartam odaguggoltatni..kinyitottuk a bilit, zacsi bele, pisi, pisis zacsit a susnyásba boritottam, zacsit kidobtam, bili száraz maradt. De itt helyben, a mi kisvárosunkban lazán megcéloznánk vmi bokrot.
2017. júl. 9. 16:29
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ők maguk is pisiltek már bokorba.. az vesse az első követ aki nem..

Szerintek csak te voltal pont kéznél hogy valakin kiéljék a szánalmas frusztráciojukat.

2017. júl. 9. 16:38
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

Előző, egyet értek veled, csupán a helyzeted megkönnyítésére egy javaslatom:

akármelyik wc, akár toitoi mobilwc is használható kisgyermek pisiltetésére higiénikusan:

ahogyan sokszor bokorban pisiltetnek pl kislányt, akár kakilnia kell, akár pisilnie, a wc FÖLÉ tartod a gyermeket, ha kislányról van szó:

ha jobb kezes vagy, akkor gyermek jobb combját megfogod bal kezeddel, úgy, hogy bal alkaroddal támasztod a gyermek bal lábát, így tartod is őt, meg kissé szétnyitva marad a két lába; jobb karoddal meg a hátát tartod, a jobb hóna alá nyúlva).

Ha kisfiú, és kakilnia kell, detto.

De ha kisfiú, és csak pisilnie kell,

akkor végképp nem értem, mi gondod a toitoi mobilwc-kkel... Lehet dzsuvás akár, nem probléma. A kisfiú előveszi a fütyijét, a testét kissé előredöntöd a hónaljánál, vagy ha még ne méri fel, akkor fel is emeled, és a lábaddal az ő lábait kissé hátratolod, és ennyi, ezáltal kissé előredől a test és tud pisilni a kisfiú anélkül, hogy bármihez ott hozzáérne.

Csupán javaslat. Ha máskor kizárólag mobil toitoi wc-t találnátok. :)

2017. júl. 9. 16:40
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Arra a toi toi ra gondolsz, ahova a munkások, csövesek, drogosok pisilnek, hánynak? Nem véltetlen nincsenek jázszotereken ilyesmik..
2017. júl. 9. 16:54
 15/18 piroska és a farkas ***** válasza:
83%
Köszi, kislány, de 3 éves létére 116- os ruhaméret, 20 kg...én meg nem vagyok edzésben:) .
2017. júl. 9. 16:55
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Ez megint az a beteg kérdező, aki hetek óta ezen lovagol.

Vagy papírbili-gyári érdekeltsége van.

2017. júl. 10. 08:12
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

Piroska és a farkas-nak:

Oké, megértelek, bár én enyhén mozgáskorlátozott vagyok, pl a súlyokkal is vigyáznom kell, emelésekkel, de 20 kg még nekem is belefér... De te tudod. ;)

Még egy ötlet, hátha...

Az villant be, mi volna, ha a gyermekkel a hátatokat összeérintenétek, és kvázi "hátizsákként" magadra veszed őt, a hónaljánál? Így elég egyenletes a terhelés, és enyhébb is a terhelés. A gyermek meg a talpain támaszkodna a wc-n tehát csak a cipője talpa érne a wc ülőkéhez - ami általában ott amúgy is mocskos...

Vagy csak simán ráállna az wc-ülőkére, te meg tartod őt, bármelyik oldaláról, hogy guggolásakor ne érjel a kislány nemi szerve sehova.

Megjegyzem, mindenki számára anatómiailag a guggolás a legideálisabb póz a wc-zéshez, különösen a nagydologhoz, mert a végbél akkor egyenesedik ki könnyebb az ürítés.

2017. júl. 10. 20:03
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
mondd meg nekik h zero waste elveket vallasz és a papírbili az egyik legszennyezőbb dolog a világon. Ők csak ne azt használják..... ? ugyan már..... :)
2017. júl. 10. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!