Ez miért annyira megbotránkoztató?
Szerintem ők maguk is pisiltek már bokorba.. az vesse az első követ aki nem..
Szerintek csak te voltal pont kéznél hogy valakin kiéljék a szánalmas frusztráciojukat.
Előző, egyet értek veled, csupán a helyzeted megkönnyítésére egy javaslatom:
akármelyik wc, akár toitoi mobilwc is használható kisgyermek pisiltetésére higiénikusan:
ahogyan sokszor bokorban pisiltetnek pl kislányt, akár kakilnia kell, akár pisilnie, a wc FÖLÉ tartod a gyermeket, ha kislányról van szó:
ha jobb kezes vagy, akkor gyermek jobb combját megfogod bal kezeddel, úgy, hogy bal alkaroddal támasztod a gyermek bal lábát, így tartod is őt, meg kissé szétnyitva marad a két lába; jobb karoddal meg a hátát tartod, a jobb hóna alá nyúlva).
Ha kisfiú, és kakilnia kell, detto.
De ha kisfiú, és csak pisilnie kell,
akkor végképp nem értem, mi gondod a toitoi mobilwc-kkel... Lehet dzsuvás akár, nem probléma. A kisfiú előveszi a fütyijét, a testét kissé előredöntöd a hónaljánál, vagy ha még ne méri fel, akkor fel is emeled, és a lábaddal az ő lábait kissé hátratolod, és ennyi, ezáltal kissé előredől a test és tud pisilni a kisfiú anélkül, hogy bármihez ott hozzáérne.
Csupán javaslat. Ha máskor kizárólag mobil toitoi wc-t találnátok. :)
Ez megint az a beteg kérdező, aki hetek óta ezen lovagol.
Vagy papírbili-gyári érdekeltsége van.
Piroska és a farkas-nak:
Oké, megértelek, bár én enyhén mozgáskorlátozott vagyok, pl a súlyokkal is vigyáznom kell, emelésekkel, de 20 kg még nekem is belefér... De te tudod. ;)
Még egy ötlet, hátha...
Az villant be, mi volna, ha a gyermekkel a hátatokat összeérintenétek, és kvázi "hátizsákként" magadra veszed őt, a hónaljánál? Így elég egyenletes a terhelés, és enyhébb is a terhelés. A gyermek meg a talpain támaszkodna a wc-n tehát csak a cipője talpa érne a wc ülőkéhez - ami általában ott amúgy is mocskos...
Vagy csak simán ráállna az wc-ülőkére, te meg tartod őt, bármelyik oldaláról, hogy guggolásakor ne érjel a kislány nemi szerve sehova.
Megjegyzem, mindenki számára anatómiailag a guggolás a legideálisabb póz a wc-zéshez, különösen a nagydologhoz, mert a végbél akkor egyenesedik ki könnyebb az ürítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!