Anyukák, apukák! Szerintetek normális dolog így szeretgetni egy kisgyereket?
Ha pl. egy nagybácsi, a gyerek akarata ellenére, puszilgatja az arcát és markolássza a fenekét. A gyermek 3,5 éves, kisfiú.
Tehát ezt lehet normálisnak tekinteni?
Kérlek titeket, hogy ne szedjetek szét, de nem tudom, hogy mit gondoljak.
Előző, te nagyon nem vagy képben arról, hogy ponthogy a gyerekmolesztálás elkövetői -az esetek legalább 90%-ban- rokonok, akár a gyermek apja/anyja, adott esetben.
Én nem tapizzuk a gyerekeket, hanem gondozzuk!
Márpedig a leírás szerint tapizta a rokon a gyereket.
Ráadásul akarata ellenére.
Úgyhogy messze áll ez a melodrámától. Ez pofátlanság, és illetlenség, és a gyermekben hibás beidegződés alakulhat ki ettől, idővel, sajnos... Mind szexuális funkciókban, mint önértékelésben, de rosszabb esetben traumatizálhatja is.
Szerintem meg nem egy 3.5 es fel eves gyereknek kell tanitgatni a bugyiszabalyt, hanem Anyukanak kell szepen felallni es kinyitni a szajat, ha valami nem tetszik neki, abbol pedig megtanulja a gyerek is, hogy hasonlo helyzetben hogyan kell megvedenie magat, nem rogton elkuldeni egy kozeli rokont melegebb eghajlatra, mindenfele kommunikacio nelkul, aki nem feltetlenul rosszindulatbol tette, amit tett.
Attol fuggetlenul mondtam, hogy nem tartom normalisnak, de az en gyerekemmel ezt nem is engedhetne senki meg maganak, mert nem engednem, mert nekem nem ferne bele, de nem az lenne a legelso gondolatom, hogy a kozeli rokon egy utolso aljas pedofil fereg...
Előző, lenne hozzád kérdésem. Szerinted amellett, hogy cselekszik az anyuka, miért ne lehetne EMELLETT egy 3 évét betöltött gyereknek (ha már beszél) magyarázni erről?
Ezen kívül érdekel meglátásod arról, hogy ha se normálisnak nem tartod a kérdéses viselkedést, sem pedó hajlamnak, akkor minek tartod? Másfajta pszichózisnak...? Melyik fajtának?
Előző, tök mindegy, miként nevezzük el ezeket a dolgokat, a lényeg az, hogy a nemiszerv tájékát nem tapizzuk. Mi ebben a bonyolult?
Az még oké, ha viccből néha rácsap egy kicsit apuka a kisgyereke hátsójára.
Az is oké, ha gondozáskor muszáj kicsit, kis időre "oda" érni.
De máskülönben nem egyértelmű, hogy övön alul
nem tapizunk kisgyermeket...?
Ha nem "bugyi szabálynak" nevezi valaki, akkor máshogy nevezi,
nem az a lényeg, hogyan hívod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!