Mit kell csinálni olyankor a gyerekkel, ha vérzik az orra?
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 18:53
11/16 anonim válasza:
A szabályzat
Ha választ írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!
>>>>Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát<<<<< de te is elolvashatod , mielott választ írsz ott van mindenkinél.:)
12/16 anonim válasza:
Jesszus, szerintem kezeltesd magad. Komoly problémáid lehetnek.
13/16 anonim válasza:
:))))) Kepesek vagytok osszeveszni azon, ki mondta elobbmeg a tutit :) Hany evesek vagytok, 6???? :)
14/16 anonim válasza:
13# es Te? 4x irtam h bocsánat tévesen írtam ide.. ilyen nehez ezen túl lépni? Fent kell akadni ezen? Őszintén, nem hibáztok sosem? Biztos egy fűszálat se ejtettetek még le véletlenül!!
Vegyétek már nyakamat. Azt nem is veszitek eszre amit jo indulattal irtam.. csak a rosszat, h nekem lehessen esni
15/16 anonim válasza:
Más is jóindulattal írt, te még is neki esel, hogy nem lehet kétszer leírni ugyanazt. Ez nevetséges. Azok után h a kérdező kapott egy rossz tanácsot persze h többen is igyekszünk a jó útra terelni őt. Képzeld el h ha tartjuk magunkat a szabályhoz: a kérdező kap 2 választ: az egyik azt mondja döntse előre a fejét, a masik ezzel ellentétben azt h hátra. Mindkét válaszoló válasza kap ugyanannyi hasznos szavazatot. Akkor ezek alapján h fog szegény kérdező dönteni? Feldob egy érmét? Ezért hülyeség ez a szabály amit szajkózol.
16/16 anonim válasza:
Nem szajkózom.. a masik h akkor az adminnak szólj h hülyeség ne nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!