Mit kell csinálni olyankor a gyerekkel, ha vérzik az orra?
Na azt ne csináld amit az első javasolt!!!
Nekem gyerekként sokat vérzett az orrom. Fül-orr-gégész is azt mondta, hogy enyhén döntsük előre a fejünket ilyenkor. Zsebkendővel fogjuk fel a vért, legegydzerűbb ha a mosdókagyló fölé hajolunk. Ez azért is jó, mert a hideg víz is segít. Ne pánikoljunk, a gyereket is próbáljuk megnyugtatni. Ha 10 percnél tovább tart és nem enyhül, ügyelet.
3# ugyanezt irtam enis...:)
Nem rosszból jegyzem meg csak igy felelsleges volt leirnod.:)
Nekem is verzett kb 3 eves koromtol 8 eves koromig. Aztan egyszercsak elmult. Erfalam nem gyenge, nem volt mit elégetni seem.. vernyomasom is figyeltek tehat nemtudni es mivel félelmetes volt akkor nekem mar nem piszkaltam . Tehat nem amiatt verzett
Egyet jegyezz meg NE HAGYTSD HÁTRA A GYEREK FEJÉT , lenyeli a vért ami nem tesz jót!! Es fulladashoz vezethet. Sokan ezt csinaljak ami nem normalis. Az orrnyerget szoritsd picit es vizes papirzsepit vagy torcsit tegyel a tarkójára. Es elore hajsd a fejet vagy normalis alljon. Ne dugj tampont bele se vattát
Amugy negyes vagyok elnezest azt a választ nem ide szántam. Bocsi!:)
7-es , mégis magadra vetted.. es irtam fentebb ha olvastad volna, h eltévesztettem a kérdest. Tehát nem neked lett szánva. Remelem legalabb ezt a hozzászolást értelmezed.:-/
Amugy nem irnam ezt le, ha nem lennel ilyen hirtelen haragú de tiltja a szabalyzat h ugyanazt leird amit elotted leirtak. Szoval , ha jó helyre ment volna a válaszom ES jogosan, akkor szabalyt sértettél volna.
De nem szemetsegbol irtam es nem is neked... felelsleges pattogni. Es bocsánatot is kértem, csak azt már bezzeg nem olvastad el. Csak a rosszat veszitek észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!