Nem akarok öngyilkos lenni, mit csináljak?
Szedd össze magad a kicsi miatt!
A családtól pedig érdemes konrét dolgokat kérni. Lehet nem is tudják pontosan mi lenne a segítség. Nem kell a gyereket egész napra lepasszolni.
Anyukádat kérd meg, hogy vigyázzon a kicsire, amíg elmész a fodrászhoz/fogorvoshoz/heti egy nagybevásárlásra (nekem is volt olyan időszak, amikor boldogan mentem foghúzásra, mert fél órát tudtam csendben ülni, senki nem húzta a nadrágomat)
A férjedet kérd meg, hogy hétvégén amíg főzöl 1-2 órára vigye el a kicsit sétálni a parkba, nagyszülőkhöz. Te pedig nyugiban el tudod készíteni az ebédet.
A közös programok is jók.
Két dolog. Az is fontos, hogy ne hibáztass másokat pl anyudat, ha nem akarja még egyszer ez, neki is élete amiről dönt.
Viszont. Ha ezt elmondod neki, vagy barátnőidnek, hogy jöjjön át eg, órára mert magad alatt vagy és most nagyon kell, hogy más embert láss és kiszakadj kicsit ebből lehet megteszi. Lehet nem. Mert az ő döntése, ez ajándék tőle amit elvárni nem lehet. De próbálj őszinte lenni velük. Kinyílni feléjük, vállalva a szégyent hogy kimondod hogy mi van. Akkor lehet jobban törődnek veled. De fontos hogy ne az legyen a szerkezet, hogy követeled, hanem azért kapd mert levetkőzöl lelkileg előttül.
És a férjeddel is kell valamit kezdeni. 12 óra munka az kifogja csinálni.
A legjobb lenne ha eltudnátok menni valahova kicsit ketten. Maga a környezet váltotás is jó. Hogy ne possadjatok be ugyanabba.
De a lényeg az, hogy nem reménytelen a helyzeted. Ebben higyj és kezdj el olyan új szállakat nyitni ami vezethez valami változáshoz. Most ez az élet feladatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!