Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem akarok öngyilkos lenni,...

Nem akarok öngyilkos lenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Több, mint egy éve nem aludtam, nem pihentem mert gyereket szültem, egyedül vagyok, senki nem segít, a gyerek egész nap ordít, már nem bírom tovább, éjszaka nem alszik, ezért én sem tudok, már nincs semmi életkedvem, megőrülök, elegem van a gyerekből, a férjem állandóan csak dolgozik, nem bírom így tovább.

2017. jún. 23. 10:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%

Ilyen helyzetben barátok is fontosak lehetnek. Valakit hívj, hívjatok át néha társosozni vagy valami.

Meg sport, és természet jó módszer stressz levezetésre.

2017. jún. 23. 13:07
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Először ia vizsgáltasd ki mi baja. Nem normális, hogy állandóan sír. Te meg menny pszichológushoz.
2017. jún. 23. 13:26
 13/25 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Sokan leírzák, hogy kérj sehítséget, akár barátoktól, rokonoktól. De nekem fura, gondolom, ha kérhetnél, akkor kértél volna eddig is, vagy nem? Talán ez a gond, talán nem. Nem tudjuk, milyen a napirendetek, az sem normális, hogy egy 1 éves egész nap ordít. Miért ordít, mi baja? Lehet, hogy a te feszültségedet érzi. Muszáj valamit változtatnod, mert baj lesz. Éjjel sem alszik?

14/25 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem akarsz öngyilkos lenni, akkor ne legyél.
 15/25 A kérdező kommentje:
Kértem segítséget, az anyukám nem akar segíteni, a testvérem messze van, a barátnőim nem foglalkoznak velem mióta anya lettem, nem érnek rá velem találkozni azt mondják. A gyerekorvosnál mindig rengetegen vannak, kérdezni sem lehet tőle annyira siet. Nem tudon megoldani, hogy valaki más vigyázzon a gyerekre. A férjem nem hallgat meg, próbáltam vele sokszor beszélni, ő is fáradt kb 12 órát dolgozik.
2017. jún. 23. 13:54
 16/25 anonim ***** válasza:
46%
Mennyi idős a pici? Mozdulj ki a kicsivel. Beteszed a babakocsiba, elmentek ringatóra, babaúszásra, baba-mama klubba, nem tudom mik vannak felétek. Ott lassan el lehet kezdeni ismerkedni, találkozol más anyukákkal, akivel esetleg később baráti lesz a viszony. Sajnos ha nincs segítséged, akkor egyedül kell megoldanod, de hidd el, lesz még jobb. Kitartás.
2017. jún. 23. 14:03
 17/25 anonim ***** válasza:
62%
Akkor próbálj magadra fordítani egy órát naponta. A házimunka várjon, te meg aludj, lazíts, amíg a gyerek nyugiban van. Más megoldás egyelőre nincs. Járjatok el másfelé a gyerekkel, ne legyen egyforma minden nap.
2017. jún. 23. 14:04
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

Jelentkezz be a területi ideggondozóba, mert valószínűleg depressziós vagy, amit kezelni KELL. Mondd el, amit ide leírtál, beleértve az öngyilkossági gondolatokat is.

Amíg nem kerülsz sorra, próbálj meg a gyerek ritmusában aludni. Mindegy mikor csukja be a szemét, azonnal feküdj le te is, és aludj, míg a kicsi föl nem ébreszt.

Heti 2-3 óra bébiszitter sem fér bele a költségvetésetekbe? Nézz körül az interneten, annyira nem horribilis összeg.

Ha megölöd magad, a férjednek hosszú távon kell megoldani a gyermeke ellátását. De ha idegösszeomlással kórházba kerülsz, akkor is fog valaki gondoskodni a gyerekről. Nem lehetne ezt ilyen drasztikus előzmények nélkül is megoldani egy rövid időre? Játssz el a gondolattal, mi lenne, ha leesnél a lépcsőn, és koponyatöréssel hetekig kórházban feküdnél. Aki akkor segítene, azt kérd meg, hogy álljon melléd most is egy kicsit.

De mindenekelőtt keresd fel az ideggondozót, beszélj egy pszichiáterrel!!!

2017. jún. 23. 14:16
 19/25 anonim ***** válasza:
10%

Sajnálom kis manód, gyenge depis embernek nem szabad gyereket vállalni. Mi is 2en vagyunk párommal, de ilyet. Fú. Elhatározás kérdése az egész.

Inkább menj orvoshoz.

Nekem az ég világon senki nem segített mióta2 megszültem a fiam, de ez ,hogy itt siránkozol. Inkább legyél vele, játszatok, menjetek játszóra ,törődjél vele. Mi lesz veled később, dackorszak stb.

Nem bírom az ilyen nyavajgó nőket, mégis mit vártál. Szedd össze magad!

2017. jún. 23. 14:50
 20/25 anonim ***** válasza:
52%

Egy több, mint 1 éves gyerek már társaság, tehát nem vagy egyedül! Hanem a gyerekeddel, akit annyira vártál, gondolom.

Ha nincs, aki segítsen, magadon kell segítened. A hajadnál fogva húzd ki magad a gödörből, különben szétesik a családod, és akkor leszel igazan boldogtalan.

Olyan nincs, hogy egy ekkora gyerek egyfolytában üvölt. Csak te érzed így. Mennyit meséltek, énekeltek,sétáltok, fedezitek fel együtt a világot? Egy csodálatos időszakban vagy most, mert egy kisember boldogsága csak rajtad múlik. Nagyon fogod bánni, ha ezt elszalasztod.

A kiegyensúlyozott baba az anyánál kezdődik, nyilván a testi panaszait leszámítva, mint hasfájás, fogzás, stb. De egy évig nem lehet mindig valami baj.

Keress fel szakembert, ha egyedül nem boldogulsz.

2017. jún. 23. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!