Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ilyen korán, már gyermek...

Miért ilyen korán, már gyermekként engedélyezték ennek a kisfiúnak, hogy lány legyen?

Figyelt kérdés

Én úgy látom, hogy még nagyon gyerek, s még a kamaszkor se jött el, amikor a hormonrendszere megváltozik. Akkor miért öltöztetik lánynak szegénykémet?

https://www.youtube.com/watch?v=sNGsYhFgHx4

2017. jún. 23. 08:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
A transzszexualitás már a fogantatáskor eldől. Ha felnőtt koráig kell szenvednie amiatt, hogy rossz testbe született, az szörnyű lehet. Titkolnia kell mindenki elől, hogy ő lánynak érzi magát. Így viszont boldog kislány lehet, ami látható is.
2017. jún. 23. 13:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azért, mert ez egy kimutatható elváltozás az agyban.

Nem arról szól, hogy mit akar most vagy később, hanem ez egy valami, ami benne van az agyában.

Így jobb, hogy hamar túl lesz mindenen, talán kevesebbet sérül.

2017. jún. 23. 16:50
 13/16 jafnrétti ***** válasza:
61%
Nem tudom, mennyi idős gyerekről van szó, de kérdező, gondolom te is már gyerekkorodban (amikortól ez lehetséges) tisztában voltál a saját nemeddel, igaz? Ugyanúgy ez a kislány is tudta, hogy ő kicsoda, még ha a teste másként is fest.
2017. jún. 24. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs bajom vele. Ha fiam bejelentené mától, hogy ő lány, akkor is ugyanúgy szeretném. Attól fogva lányként kezelném.
2018. jan. 4. 10:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért engedték mert nem akarták hogy elgyötört felnőtt legyen.

Ha ebben a helyzetben lennék én is engedném a gyerekemnek hiszen az a lényeg hogy boldog legyen

2018. jan. 4. 12:33
 16/16 anonim ***** válasza:
58%

Akkor a leghatékonyabb a kezelés, ha pubertás előtt kezdik. Így nem a férfi nemi jellegek erősödnek (erős szőrzet, széles váll, szűk csípő, mutálás, ádámcsutka megjelenése, állkapocscsont szélesedése), hanem a nőiek.

Nagyon sok és komoly fizikai, pszichés vizsgálat előzi meg a dolgot.

Gyerekkoromban meggyőződésem volt, hogy én fiú vagyok, csak női testben. Akkor még kevésbé volt ismert a transzneműség, de a szüleim minden létező szakemberhez elvittek alsósként, hogy mondjanak valamit.

A pszichológiai vizsgálatok alapján az jött ki, hogy nem vagyok transznemű, hanem a mentalitásom, gondolkodásmódom maszkulin.

Igazuk lett, tényleg nem vagyok transznemű, de a férfias gondolkodásmód megmaradt. Ami egyébként nagyon is jól jön felnőttként, pl. munkában. Gyorsan és határozottan döntök, az érzelmeimet félre tudom tenni.

2018. febr. 7. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!