Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem engedélyezték a...

Romina2001 kérdése:

Miért nem engedélyezték a Natasa nevet?

Figyelt kérdés
Unokanővéremnek született egy kislánya,és a Natasa nevet akarta adni neki, de nem engedélyezték. Lehetséges ez? Utána néztem, és sehol nem találtam ehez kapcsolodó cikket.

2015. nov. 14. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Benne van az MTA listájában az adható nevek között.Nem kell engedélyeztetni,mert már adható.
2015. nov. 14. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valami nem stimmel, mert a Natasa anyaköveztehető Magyarországon. Max ha Natasha-ként akarták anyakönyveztetni, azt nem lehet. De sima Natasa igen.
2015. nov. 14. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az írásmódja nem ez lett volna, vagy esetleg a vezetéknévvel együtt lett volna problémás a hangzása.
2015. nov. 14. 11:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Varga Natasa lett volna, szoval nem ertem:D Egyebkent koszonom a valaszokat:)
2015. nov. 14. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki volt az, aki nem engedélyezte? Az anyakönyvi hivatal? Mert akkor indoklást is kellett írniuk, ugyanis ez egy hivatalosan bejegyzett utónév. Szabadon adható bármelyik nőnemű babának. Ha indoklás nélkül elutasították, fellebbezni kell.
2015. nov. 14. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Kellett volna, hogy engedjék, mert anyakönyvezhető.

Reklamáljátok, vagy változtattassátok meg a nevét.

2015. nov. 15. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!