Mást nem zavar, hogy a Kinder tojásban már csak és kizárólag szélsőségesen fiú/lány játékok vannak, és olyan "uniszex" játékok, amikkel bármelyik nem játszhatna, már nincsenek is?
Az a vicc, hogy nekem nincs gyerekem, 25 éves vagyok, de húsvétkor poénból még mindig kapok Kinder tojást a rokonoktól a testvéreimmel, unokatestvéreimmel együtt. Emlékszem, gyerekkoromban mennyire szerettem az állatos figurákat, focista oroszlánokat, vízilókat, virágkehelyben lakó bogarakat stb. és mennyire jól eljátszottam lány létemre ellenkező nemű gyerekekkel ezekkel a játékokkal.
Most, hogy bevezették a külön lány, külön fiú tojásokat, már vagy kizárólag kisautók/motorok, vagy csak lepkés hajcsatok, hajgumik, mittudoménmik vannak bennük, és bár én eleve csak poénból "fogyasztom", nem tudom elképzelni, hogy ezekkel is ugyanolyan jól ejátsszanak a gyerekek.
Már nem azért de pl. hajcsattal, hajgumival eleve nem lehet semmit se játszani. Kislány kibontja, beteszi a hajába, nézegeti a magát a tükörben, ennyi. Nem kellett összerakni, nem fejlesztette az ügyességét, nem kellett semmiféle játékot kitalálni vele.
Szerintem ezzel a húzással tízszer színvonaltanabbá vált a Kinder tojás mint termék. Nem értem, mire volt ez jó. Mindenesetre attól félek, a fő fogyasztóktól, a gyerekektől és a szülőktől semmiféle negatív visszajelzést nem kapott a cég, máskülönben biztos nem engedhetnék meg maguknak, hogy így maradjon.
Szomorú dolog. :(
Hú, én 30 vagyok, és még mindig megvannak a gyerekkori gyűjteményeim. Mindig arra mentünk, hogy a teljes sorozat "egybejáték" meglegyen. (Így hívtuk. :D)
Nekem sem tetszik, hogy most többféle van egyszerre, így nem lehet annyira a gyűjtésre koncentrálni. Meg sokszor rá sem jövök, mi akar az lenni, mert nem valami aranyos figura (víziló, teknős, oroszlán...), mint régen, hanem fene tudja, micsodák... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!