Miért ilyen korán, már gyermekként engedélyezték ennek a kisfiúnak, hogy lány legyen?
Én úgy látom, hogy még nagyon gyerek, s még a kamaszkor se jött el, amikor a hormonrendszere megváltozik. Akkor miért öltöztetik lánynak szegénykémet?
https://www.youtube.com/watch?v=sNGsYhFgHx4
Nem tudom, miért engedélyezték ilyen korán.
Pár év múlva tök helyes srác lett volna belőle.
Úgy látom boldog , és ez fontosm sehol sem all h kenyszeritettek.
Bar megis egyer kell ertenem a kora miatt. Talan lehetett volna másként is
Semmi baj nincs ezzel.
Fiúnak született, de lánynak érzi magát, akkor legyen lány. Minél korábban kap hormon blokkolókat, annál jobban tud nőies lenni.
Én egy nagyon boldog kislányt látok.
Szülőként azt kell mondanom, hogy ez a cél...
Kedves Kérdező!
Én azt hiszem, nincs a világon olyan szülő, aki arra vágyik, hogy a gyereke transznemű legyen, hogy ne érezze jól magát a bőrében, és ne akarjon az lenni, aki, más akarjon lenni, fiú helyett kislány vagy lány helyett fiú.
De ez nem lehet hóbort, vagy szórakozás. Ha az, akkor látszik a gyereken, és bármennyire is emancipált világban élünk, és így neveljük gyermekeinket, azért vannak tipikusan fiús és lányos viselkedésformák, amiket nem a nevelés határoz meg.
Igen, az én fiam is imádott 4évesen hercegnőruhát vagy tütüt húzni, mert az unokatesókon is az volt, és tologatta a babakocsit, amibe nagy gondossággal szíjazta bele a terepjáróját. aztán pedig megfogta a rózsaszín plüssmaciját és nemes egyszerűséggel lelőtt vele mindenkit, aki közel ment hozzá :) Kétség sem fért hozzá, hogy a tütü meg a babakocsi annak következménye, hogy csajok vannak többségben a háznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!