Kiakadtam! Te jártál már így? (bővebben lent)
A gyerekkel szúrtál ki, bár nem szándékosan tetted. Traumatikus élmény kapcsolódott a pisiléshez, ami a szobatisztaság ilyen korai szakaszában nem jó jel. Később nem mer/nem akar majd pisilni.
A nénit is meg lehet érteni. Teljesen más neveltetést kapott, mint te. Az utcán pisilés az ő szemében olyan, mintha az utcán szexelne valaki...
Persze mert 60 éve is vitték a papírbilit :D
Ugyan már...
Kötekedő vén picsha volt. Ennyi.
nem jártam még így, hogy ránk szóltak volna. 6 éves, és a mai napig is simán pisil az utcán, hiszen pl a játszótérről nem tudnuk csak úgy hirtelen hazaugrani, ebben a melegben meg muszáj itatnom. szóval járdán túl már lehet, az már nem a játszótér :)
sőt, előfordult a szobatisztaság kezdetén, hogy kakilt is az utcán. mit tehettem volna? mondtam volna, hogy kakiljon be? dehogyis! megtöröltem a fenekét, majd a terméket összeszedtem és kidobtam...
tök természetes, hogy az emberek az utcára hordják kutyájukat, macskájukat, hogy elvégezzék a dolgukat. miért nem a lakásban? és majd otthon összetakarítanak utának.
ez is pont olyan gusztustalan lenne, mitha egy kisgyerek szükségből (mert az, senkinek nem kellemes egy ilyen helyzet) az utcán intézi? jah, nem...
A néni valóban túlreagálta!
A felnőtt férfiakra kéne,hogy rászoljon!
Tőlük bűzlik a belváros!
Egy kisfiúnak ellehet nézni!
Komolyan szégyellje magát aki kérdezőt elítélte. Ennyi vagy arctalanul..
A Tökéletesek, akikkel soha semmi váratlan vagy muszáj nem történik. Ja nem. Csak hazugok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!