4 evesen kinek mennyire kezelheto- kezelhetetlen a gyermeke?
Milyen gyakorisaggal vannak -e pl. hisztik, szot nem fogadasok, szemtelenkedesek?
Kinel meddig normalis a határ?
Nem akarok belepofátlankodni, de az utolsó jól írja, a gyermek lélektani fejlődés elengedhetetlen része a dackorszak, és ha kimarad az egyértelműen káros a későbbiekre.
Konkrét esetem is van, egy 18 lány, aki jelenleg is terápiára jár, nála teljesen kimaradt a szülei elmondása alapján, jelenleg képtelen feldolgozni normális módon az életében az olyan eseményeket amire nincsen befolyása. Értsd úgy a nem tudja feldolgozni, hogy konkrét sírórohamokkal, "hisztikkel" (egy 18 éves, azért raktam idézőjelbe), reagál az ilyen eseményekre.
Na, de hogy a kérdésre is válaszoljak, az én fiam most múlt ugyan még csak 3, de már most sokkal jobb mint 2-2,5 éves korához képest. SZóval igen, azt gondolom 4 éves korára egész jó lesz a helyzet ha ilyen ütemben javul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!