Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hétköznap meddig vagytok...

Hétköznap meddig vagytok lennt a játszótéren kisgyerekkel?

Figyelt kérdés
Az normális, hogy 5-9 év közötti gyerekek ilyenkor még javában kinnt vannak úgy, hogy holnap óvoda/iskola? Mikor kerülnek ezek ágyba?
2017. jún. 1. 20:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azért, mert itt üvöltenek az ablakunk alatt és az én gyerekem nem tud tőlük aludni. Gondolhatod mi lehet hétvégén és nyári szünetben, olyankor még engem is zavarnak az esti elalvásban. A napközbeni pihenés az már csak álom.
2017. jún. 1. 21:31
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
Mi sem megyünk be 9 előtt. És? Ha zavar valakit, szóljon, ha meg nem akkor lapítson és írjon ki ide egy kérdést :D
2017. jún. 2. 01:26
 13/19 anonim ***** válasza:
6ig vagy 7ig attol függ.de fél 5 felé megyünk le.
2017. jún. 2. 06:03
 14/19 A kérdező kommentje:
12-es és akkor a te gyerekeid mikor fekszenek le egy ovis/sulis nap előtt? Hány évesek?
2017. jún. 2. 07:49
 15/19 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nyilván nem tudok ezért szólni senkinek. Nem szabhatom meg másnak, hogy meddig engedi le a gyerekét.
2017. jún. 2. 08:06
 16/19 anonim ***** válasza:
62%
Az egyik 3, a másik 5 éves. 9-kor bemegyünk, 10-kor fekszenek, ennyi. Akkor sem feküdtek le korábban, amikor bent dekkoltunk egész nap, például a hideg vagy az eső miatt.
2017. jún. 2. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nem szombathelyi vagy? A mi udvarunkban is ugyanez megy😂...most hogy este is nyitva az ablak ,hát én frászt kapok tőlük.Az én lányom holnap lesz 6 éves és már 8-kor alszik ezek meg még fél 9-kor lent sikogatnak,ordibálnak...
2017. jún. 2. 21:47
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem Szombathelyen van.
2017. jún. 4. 09:20
 19/19 anonim válasza:
Sajnos nem lehet semmit tenni, én már az önkormányzatnál is voltam ezzel kapcsolatban, de ott is csak annyit mondtak, hogy hát ez van. A mi erkélyünk alá 2 éve építettek egy játszóteret és borzasztóan hangosak a gyerekek, van hogy fél 10-ig is kint vannak. Olyan eset is volt, hogy egy kislány az erkély elé állt és teljes torokból sikítani kezdett, az ilyeneket nem értem és nem bírom elviselni. Ha a szülőknek kiszólok, akkor csak hőbörögnek és én vagyok a büdös bunkó.
2017. júl. 19. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!