6-7 év körüli gyereket milyen angol tanfolyamra/nyári táborba érdemes íratni?
Teljesen kezdő szintről, iskolába szeptemberben indul, tehát írás-olvasás nem megy még.
Milyen tapasztalatotok van a téren?
Ő is szeretne menni?
Én másodikba írattam be nyelvtanfolyamra, heti 2 óra. Iskolához igazodva tehát iskola szünetbe a nyelvtanfolyam sincs (nyáron se) habár ő ennek nem örül,mert imádja a németet.Oviba is tanították már nekik játékosan és német nemzetiségi iskolába is jár.
Az első válaszoló koszoni szépen, semmi baj nincs a hozzá allasaval. Szíves tajekoztatasodra közlöm, hogy én pl felnőttként tanultam meg két nyelvet, gond nélkül.
Magyarországon elég ritkán anyanyelvi nyelvtanár, aki pedig van, az nem egy általános iskolában és nem is egy kisgyerekeknek induló nyari táborban tanít. A kérdésből nem derült ki, hogy a gyerek akár tanulni.
Az, hogy az éves rokongyerek angolul tanul nagyszerű, remélhetőleg azért hagyják mellette játszani is. Bár esélyes, hogy elsőben már az angol mellé német, balett, buvaruszas, nepitanc és matek különora is betarsul, hiszen az ilyen szuloknel ez a normális.
Annyit elarulnek, hogy mi külföldön élünk és itt a gyerekek 7. osztályban kezdenek el nyelvet tanulni, középiskolában jön hozzá még iskolától függőben egy vagy kettő. Ennek ellenere itt a legmagasabb az angolul ertok/beszélők száma Európában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!