Szerintetek hol érdemes angol márkás használt gyerekruhákat venni? Vaterán vagy webáruházban?
Szerintem webáruházakban érdemesebb.Én teszveszen többször is ráfáztam, és nem kaptam vissza a pénzem.Egy hivatalosan működő webáruház esetén vannak jogaid, amiket érvényesíthetsz.Én például jártam már úgy, hogy egy kis nadrág kicsi lett a kislányomnak és gond nélkül vissza kaptam a pénzem miután visszaküldtem a ruhát.
Én mostanában a minidivat.hu-ról rendlek.Szép rucik és az áraik is tök jók.De ha a keresőbe beírod, hogy használt gyerekruha webáruház, akkor ott is kidob egy csomó jó oldalt.
én vaterán árulok gyerekruhát, most magam alatt vágom a fát, de én HÁDA kilós turiból szerzem be.
Mondjuk turiban megveszem kb 30-40Ft-ért, és eladom 500ért, ami még mindig nem sok, de hatalmas haszon van rajta.
Érdemes utána menni :)
(ahol én veszem, ott napról napra olcsóbb, hétfőn 1490kilója, pénteken 190. Én általában csütörtökön megyek, akkor 590. Ki lehet számolni, milyen súlyú egy kis felső vagy naci... és a cipők is ilyen árban vannak, gyakran még a bolti műanyaggal összecsíptetve, látszik, hogy sosem volt lábon...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!