Érdemes eladni bizományiba a már nem használt gyerekholmikat?
Nem tervezünk több gyereket, így a lányom kinőtt ruháit, hordozóját, légzésfigyelőjét adnám el. A ruhák jó minőségűek, csak pár darab akad elvétve, amit turkálóban vettem.
Csak akkor rakom fel a netre, ha nagyon muszáj. Fényképezni, felrakni, csomagolni, postázni, tiszta macera az egész.
Szóval, aki már eladta bizományba, megérte? Nem bánta meg?
Ne add be. Inkább kérd meg a védőnőd háziorvosod(gyerek), hogy had tehess ki papírt náluk, hogy mit árulsz és elérhetőséget. (telefon, email)
Én ezt szoktam, sok rucit eladtam már így, de a neten is jobban megy. (bár most pangás van, a tavaly nyári ruhácskák még mindig itt állnak valami oknál fogva megcsappant a vásárlási kedv...még mindig válság?)
A bizományiba alig adnak érte valamit és baromi drágán adják tovább...nekem egy alkalommal viselt alkalmi kisruhát 200 ft-ért vett be, és 2500-ért árulta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!