Anyatársak! :-) Teszveszen vagy Vaterán érdemesebb meghirdetnem a kinőtt gyerekholmikat? A Zsibvásárról hallottam, hogy ingyenes, de ott vásárol egyáltalán valaki? Zsibvásáron adtatok el már valamit?
Ti még hol adtok el sikeresen? (interneten)
Előre is köszi a válaszokat!
Én eddig egyiken se jártam sikerrel.
Az a baj, hogy gyerekruhából annyira nagy túlkínálat van, hogy egyáltalán nem lehet eladni. Vagy nagyon-nagyon áron alul. :( De én egyenlőre 500ft-ért se tudtam eladni egy ruhacsomagot.
Szia.Én már adtam és vettem is sok mindent,a Vaterán,és a Zsibvásáron is:),én minden nap benézek,regisztrálva is vagyok mindkettőn,de a Vaterán többen vásárolnak,de a zsibvásáron is vettem már magamnak is és a kisfiamnak is sokmindent,nagyon jó minőségben,nem csalódtam még:).Eladni Vaterán jobb!!!!
Üdv 19hós babó anyuja
Köszi a válaszokat.
Második válaszoló: Látod, ez érdekes, pont most tett fel itt kérdést egy anyuka azzal kapcsolatban, hogy mások hogyan győzik az ovis gyerekük ruháztatását. Te meg azt mondod, 500 Ft-ért se ment el egy ruhacsomag... :-)Lehet, hogy még nem elég sokan vásárolnak neten használt holmit.
Harmadik válaszoló!
És milyen aukciókat indítasz a Vaterán? Hosszú lejáratú, rövid lejáratú, 1 Ft-os stb...? Milyet érdemes?
Szia.Harmadik vagyok:Én ruhacsomagokat csinálok(5-7db-os),benne az évszaknak megfelelő ruhákat.Az a tapasztalatom,hogy darabonként nehezebben megy el,én is szívesebben vásárolok csomagokat:D.Próbáld meg érdemes várni.Én fix áras aukciókat indítok,kb.11napos , asszem:)
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!