Anyatársak! :-) Teszveszen vagy Vaterán érdemesebb meghirdetnem a kinőtt gyerekholmikat? A Zsibvásárról hallottam, hogy ingyenes, de ott vásárol egyáltalán valaki? Zsibvásáron adtatok el már valamit?
Ti még hol adtok el sikeresen? (interneten)
Előre is köszi a válaszokat!
Igen, én is olvastam azt az anyukát.
Én eddig a védőnőnek adtam le a kinőtt ruhákat, de most annyira le vagyok égve, hogy gyorsan-gyorsan el kéne adnom a legfrissebbeket.
Szia, én szoktam vaterán is teszveszen is vásárolni, a teszveszen talán többet vettem eddig. Eladni még egyiken se tudtam, bár nem is törtem magam, én beviszem itt a közelben lévő bababizibe, és ott általában hamar eladják a dolgaimat!
Egyébként szerintem egyre drágább a teszvesz és a vatera is, régebben sokkal jobb áron volt minden!
10.40!
Köszi a tapasztalatokat! :-)
10.46!
Igen, én is vásárolgatok a Teszveszen és Vaterán gyerekruhákat, és pont azon vagyok kiakadva, hogy basszuskulcs, lassan már jobban járok, ha újonnan megveszem a cuccokat a közeli C&A-ban, vagy a Tescoban.
Főleg ha szezon végén akciósan sikerül bevásárolnom a következő szezonra. (Csak az sajnos a kicsi lányomnál lutri, mert kiszámíthatatlan, mennyit nől lesz addig.)
Az anyukák a használt cuccokat már szinte új árban kínálják, amire ugye még rájön a postaköltség is...
De az előbb elugrotam két turkiba (amúgy nem szoktam, mert nincs energiám hosszú percekig bányászni), na és jobb állapotban levő, márkásabb, divatosabb babaholmik nem kilóra mennek, hanem egyedi áron -BAZI DRÁGÁN! Állítom, hogy C&A-ban akciósan olcsóbbak s cuccok, mint egy turkálóban... :-( Régebben SOKKAL-SOKKAL jobban megérte bálabutikbúl öltözködni.
10:40-es kismama. Van egy 10db-os 68-as ruhacsomagom, nem garázsban tartott, csak az én kisfiam hazsnálta őket azelőtt, illetve az egyik kis farmert előtte még az uncsitesó.
Másfél éves a fiam, szóval nem is régiek.
Ha gondolod, vagy ha valaki szeretné aki olvassa az írjon... :)
Ha nem sürgős még Budapestre is el tudom juttatni.
Igazából szerintem a posta miatt is sokan nem vásárolnak.
Mert nagyon drága. :(
Amúgy a második vagyok aki nem tudja eladni a cuccokat.
Az az érdekes, hogy én ezt a ruhacsomagot még 1ft-ért is meghirdettem már, de a kutyának se kellett. Pedig nem csúnyák, szerintem. Jó, nem márkásak ruhák, de hordhatóak. Egyetlen licit se volt rá. :(
12.08!
Látod, ez nagyon fura, hogy 1 Ft-ért se licitált rá senki...
Pedig aztán amiket én pár hónapja odaadtam a védőnőnek, 10 éves cuccok voltak (amúgy népszerű márkák), ugyanis nálunk nagyon nehezen jött a második baba, én meg mindig sajnáltam kidobálni a cuccokat. És addig-addig sajnáltam, tartogattam, amíg végül totál kimentek a divatból... :-)
Na szóval kidobni nem akartam, odaadtam hát a védőnőnek, aki azt mesélte, hogy még aznap elvitték tőle, és NAGYON-NAGYON örültek neki!
Szerintem az a magyarázat, hogy akinek tényleg csak egy-két forintja van arra, hogy felöltöztesse a gyerekeit, annak feltehetően nincs otthon internethozzáférése sem...
Igen, meg szerintem az is sokat számít, hogy hova valósi vagy (a személyes átvétel miatt), és hogy hány értékelésed van.
Ha budapesti vagy és jó sok pozitív értékelésed van, akkor jobban érvényesülsz.
Én vidéki vagyok, meg értékeklésem is kevés van.
még mindig -ketteske- :D
Szia!
Én Teszveszen é Vaterán is regisztrálva vagyok.
Teszveszen soha nem vettem még semmit, és nem is adtam el.
Vaterán adtam el a kinőtt kisruhákat, és itt is szoktam vásárolni. Vagy csomagot veszek, vagy egy eladótól veszek több mindent. Ha csak 1 valami tetszik valakitől inkább nem veszem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!