A zsibvasar.hura miért nem töltik fel az eladok a gyerekholmikat?
Figyelt kérdés
ha már ugyis feltöltik a fizetős oldalra, akkor az ingyenesre miért nem?2011. márc. 10. 11:02
1/6 anonim válasza:
mert a zsibvásár oldalát kevesen nézik.
2/6 A kérdező kommentje:
de hogyha ingyenes a feltöltés és eladni karom nem az a lényeg hogy t9bb helyen is hirdessem. fél orával töb vagy kevesebb, akkor már..
2011. márc. 10. 11:29
3/6 anonim válasza:
Mert ugyanannyi meló van vele mint a fizetősökön, és tizedannyi vásárlás, mert szinte csak gagyi, agyonhordott ruhák vannak fent.
4/6 anonim válasza:
Normálisan felrakni két zsák babaruhát, nem fél óra. Azt a pár órát inkább a gyerekeimmel töltöm, és a teszen, meg a vaterán el tudom adni drágábban.
5/6 anonim válasza:
nem ingyenes az sem 200 ft-ot kell utalni nekik, hogy elindíthasd az aukciót.Amúgy meg nagyon drága és elég silány minőségű holmikat tesznek fel.
6/6 anonim válasza:
Szerintem vannak jó cuccok. Feleségem fele-fele arányban vesz a teszveszen és a zsibvásáron babaruhát. A 200 ft az nem aukciónként fizetendő, hanem eladóként való hitelesítésért. Ez a pénz ráadásul elkölthető például kiemelésre.
Mi már egy csomó babás cuccot adtunk el a zsibvásáron. Mellszívó, mérleg stb. Nem tudom milyen gyors a többi oldalon, de 1-2 hónap alatt elmentek itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!