Gyerekek mellett szexuális élet?
Igazából arról szeretnék csak érdeklődni, hogy hány éves kortól várható, hogy elkezdenek gyanakodni arra, hogy anya meg apa nem csak együtt alszik?
Főleg, ha kicsit nyitottabb a szexuális életük?
Több, mint másfél óra telt el a két válasz között, mert nem figyeltem a kérdést.Akkor is úgy gondolom, hogy kultúráltan válaszoltam.
Ebben mi a provokáció?
Ráadásul kértem, hogy inkább privátban írnám le.
Ha privatban akarsz irogatni akkor ne itt irj ki kerdest.
Nyugi, senki nem izgul fel a nyitott szexualis eleteteken ...
De vàlaszd már meg, ez mit jelent??
"Főleg, ha kicsit nyitottabb a szexuális életük?"
Én csak most olvasom a válaszokat, de a kettes válasszal nem az a gond, hogy magától értetődő, hanem pont hogy
NEM magától értetődő, amit hiszel.
Ugyanis nagyon sok magyar családban nyomorognak, mint az olajos halak a szardíniás dobozban! Sajnos...
Tehát sok családban nem kivitelezhető, hogy a szülők elvonulnak szexelni, mert nincs hova! Ergo egy szobában kénytelenek lenni a gyerekkel folyton. Ami alvás alatt sokaknak jól is jön, mert nyugodtabbak, hogy a közelükben tudják a gyermeküket, de a gond az, hogy szexelés idejére nincs lehetőség sok családban másik helyiségbe vonulni.
Nincs gyermekem, egy ismerősömet idézem: a gyermekük, ha jól emlékszem, talán épp 2 éves volt, amikor felfigyelt arra, hogy a takaró alatt lihegnek. Tehát elmondása szerint nem fedetlenül tették, hanem takaró alatt, de a két éves észlelte a heves mozgás, a halk lihegést. Egészen addig úgy vélték, hogy ha ébren van a gyermek, akkor se gond és kb addig így is volt. Ezek után áttértek arra, hogy előbb megvárják, míg elalszik a gyermekük, és utána gond nélkül vele egy szobában szexelhetnek, de persze továbbra is takaró alatt.
(Engem érdekelne, akik a különféle pózok miatt takaró nélkül szeretnek szexelni, hogyan döntenek az esetben, ha helyhiány miatt nem tudnak más helyiségben szexelni, mint ahol a gyermekük alszik. Hiszen ha felriad agyerek, mégis kellemetlen lehet, ha pucéron különféle pózokban meglátja őket. Tehát hogyan döntenek ezen párok: törekszenek takaró alatt szexelni, vagy rendszeresen babysittert hívnak a pásztor óra alatt? Vagy este nem szexelnek, hanem napközben oldják meg, sitterre/bölcsődére bízva a gyereket?)
Más.
Kérdező, jóból mondom, ne áruld el magad, mert ha erre a kettős játékodra (duplareg) felfigyel egy modi, kitilt, főleg így, hogy saját kérdésedre másik loginból is reagálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!