Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sűrű szexuális élet mellett...

Sűrű szexuális élet mellett is lassan cserélődnek le a spermák?

Figyelt kérdés
Olvastam 72 és 74 napot is, hogy a spermák kicserélődjenek teljesen. Mi most kezdtünk babavállalásba:), elhatároztuk, hogy ha már lehetőségünk van arra, hogy tervezzük, mert eddig nem "csúszott be", akkor tegyünk meg mindent az egészségéért és a miénkért. Szilveszterkor gyújtottunk rá utoljára (előtte sem dohányoztunk soktat, max napi 3-4 szálat) egészséges kajákat vettünk, meg szedünk vitaminokat, méhpempőt is eszünk, ilyenekre gondolok, az egészségesség alatt. Lehet, hogy az én szervezeteből lassabban üröl az eddigi dohányzás miatti szenny, de nehogy már eki csak 74 nap múlva legyen jó spermája (vagy is már kevesebb) Tehát, arra lennék kiváncsi, hogy ártalmas lenne-e, ha össze, hoztuk volna esetleg már a babát, vagy jövő hónapban esetleg már sikerülne? Lehet badarság, de most elgondolkodtam valamiért ezen, hogy ha kb minden nap szexelünk és ő többször is elmegy néha, nehogymár 74 nap múlva jöjjenek friss halacskák csak, mert akkor igazán nem értem hol tárolják a férfiak őket:)! Köszi a válaszokat előre is!!!
2012. jan. 12. 00:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Jönnek a frissek 3 nap után is, ne aggódj.
2012. jan. 12. 00:10
 2/2 anonim ***** válasza:

A szüleim is ezt csinálták :)

Amúgy sztem is hamarabb

2012. jan. 12. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!