Gyerekek mellett szexuális élet?
Igazából arról szeretnék csak érdeklődni, hogy hány éves kortól várható, hogy elkezdenek gyanakodni arra, hogy anya meg apa nem csak együtt alszik?
Főleg, ha kicsit nyitottabb a szexuális életük?
Mit jelent, hogy nyitottabb a szexuális életük?
Szerintem ez abszolút gyerekfüggő.
A gyerekek meg a szex térben és idöben elkülönítendö.
Azaz úgy kell(ene) szexelni, hogy a gyerek ne legyen egy szobában veletek, és ne is hallja, lássa, amit csináltok.
A 2-es vagyok, és aki lepontozta a válaszomat, az meg tudná indokolni, mi a kifogása az ellen, amit írtam?
Mert lepontozni ugyan egyszerü, de azért legyen már az illetöben annyi gerinc, hogy kifejti a saját véleményét is!
Köszönöm a válaszokat.
Én nem pontoztalak le, de szerintem az lehetett a baj, hogy nyilvánvaló dolgot írtál, legalábbis remélem, hogy ez volt a baj.
Az rendben van, hogy ha már járnak akkor várható, hogy betoppannak, de ezt mi megoldottuk, így azon nem kell aggódni.
A többit privátban fejteném ki és lehetőleg csak olyan válaszolók írjanak, akiknek nem merül ki a szexuális életük a misszionárius pózban.
Köszönöm.
Mi bukott be?:-D
Feltettem egy egyszerű kérdést.
Valóban két felhasználóm van, ha ez lebukás, akkor legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!