Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elnéznétek az anyátoknak, ha...

Elnéznétek az anyátoknak, ha megütné a gyereketeket?

Figyelt kérdés
2017. máj. 19. 13:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem. De nem ütné meg, engem sem ütött meg soha.

Bár lehet van olyan helyzet, amikor megérteném, pl ha a gyerekem emelne kezet anyukámra (láttam már nagymamát ütlegelő gyereket, nem is egyet), na akkor megkérném, hogy visszakézből vágja pofon. De ez abszurd helyzet, nálunk ilyen soha ne legyen.

Miért ütötte meg az anyukád a gyerekedet?

2017. máj. 19. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
El. Anyám sem minket, sem más gyereket nem ütlegelt. Esetünkben egy-egy pofon volt, de az több hónapos kemény szemtelenkedésünk következménye volt. Nem feltételezem anyámról, hogy ütné-verné apró dolgok miatt a gyereket. Ami miatt mégis megtenné, azért valószínűleg tőlem is megkapná.
2017. máj. 19. 13:50
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
3 gyerekem van és néha égetően rosszak tudnak lenni,de anyám soha nem emelt rájuk kezet, mindig nekem szólt. Kicsiként a testvéremmel tudtunk nagyon rosszak lenni,különösen én...de egyik mamám se emelt ránk kezet, hanem anyámnak szóltak.
2017. máj. 19. 13:53
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként úgy bírom, hogy mindig azok "okosak" és tudják, hogy kell nevelni a gyereket, akiknek tök nyugis a gyerekük, lerakják egy sarokba és órákig elvan egy hang nélkül.

Nem egyformák a gyerekek, vannak, akik folyamatosan életveszélyes helyzetekbe sodorják magukat, akik rettenetesen akaratosak, makacsok, akikre nem hat a szép szó, higgyétek már el végre, hogyha lenne erre tökéletes recept, akkor mindenki azt használná. Ezer féle gyereknevelési könyv íródott már, a 90%-a kuka és használhatatlan, életszerűtlen.

2017. máj. 19. 13:54
 15/18 anonim ***** válasza:
43%
Ti mit értetek megütés alatt? Szerintem néha ráfér a gyerekre ha valaki rácsap a kezére vagy a fenekére. Semmivel sem jobb ha nem üti meg de ordít vele valaki. Márpedig bizonyos esetekben éreznie kell, hogy ez most nagyon veszélyes vagy csúnya dolog volt. Pl. úttestre kirohanás, nagyit térdenrúgás, konnektorba nyúlás. Nem szeretnék felnőtt lenni olyan gyerekek között, akit soha nem fegyelmeztek a szülei. Én összesen kb. egy pofonra emlékszem apukámtól. Mellesleg az sem mindegy miért kapja. Ismerek olyan 3 évest aki térden rúgta a nagymamáját csak úgy poénból. Szerintem ilyenkor megérdemelne egy kisebb pofont.
2017. máj. 19. 14:23
 16/18 anonim ***** válasza:
28%

Nem. Senkinek nem néznénk el a párommal, hogy ráüt a gyerekre. De még azt sem ,hogy ordítozzon vele. A nevelés, fegyelmezés a szülők dolga. Nyilván, ha olyan lenne a gyerek viselkedése, hogy nem bír magával, nem fogad szót a nagymamának, és tűrhetetlen dolgokat tesz, az olyan neveletlen kölyköt oda se adnám, de szerencsére nem így van.

És szerencsére az anyám engem sem vert, egy-két seggreütés volt, amit kaptam, szóval esélytelen, hogy megüsse. Erről ő is úgy gondolkodik, ahogy én, nem az ő dolga fegyelmezni, nekünk szólna, ha probléma lenne.

2017. máj. 19. 18:02
 17/18 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit sok itt az álszent idióta.
2017. máj. 20. 16:38
 18/18 anonim válasza:

Mármint nagymama az unokáját?

Ha indokolt esetben ütné meg, pl a gyerkőc konektorba nyúlkál, ezért rácsap a kezére vagy a gyerek visszabeszél, akkor igen. Sőt mitöbb, ez a gyerek érdeke is, hogy tisztességes felnőt váljon belőle...

2017. máj. 22. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!