Mit jelent az, hogy azt mondják kaloriaszegényen táplálom a gyermekem? Hogyan kell 3 évest táplálni?
A kaloria fogalma sem igen tiszta nekem, annyit tudok, hogy számolgatni szokták es termékek összetevőiben is emlitik, de kérem ezért nem elitélni.
Egy ismerőssel jött fel a téma, illetve csak meséltem miket csinálok a gyermekemnek. Erre azt mondta, az nem valami kaloriadus. Kérdeztem, ez mit jelent, és miért kéne, erre a válasza, energia miatt.
Így sem értem..
Kb olyasmiket mondtam, pl spenot-, tök-, borsó-, brokkoli, stb főzelék mellé hol sült hús, hol darált, hol főtt hús van és szereti a leveseket, stb
Amugy néha kap spagettit, pörkölteket is (ha ez számitana kaloriadusnak. (?))
Reggelente tej, gyümi, keksz, este vacsi szinte ua. mint az ebéd. Kenyeret, pékterméket szinte csak bölcsiben eszik.
Nem vékony annyira. Vagy nem is tudom, szerintem normális az alkata, sulya 16 kg es 100 cm. Nem fáradékony, stb
Igaz ma pl csak meggyszoszt vacsorázott...
De most el vagyok bizonytalanodva. Rosszul táplálom?
Ez a mai ebédmenü teljesen jó.
De ez...
"Kár hogy nem lehet vitaminszintet, tápanyagellátottságot, kaloriát ellenőrizni. Hogy melyik terület van elmaradva. Van erre vérvétel?"
UGYE EZT TE SEM GONDOLTAD KOMOLYAN???
a zsírban 0 ch van,és nem azt írtam,hogy nem ad neki,hanem,hogy keveset.
vacsira nem kaphat péksütit pl?
Próbáltam tegnap uzsira is a péksütit.
Mindenesetre jol bekavartam valamit, mert tegnap egész nap szinte semmit nem evett.
Igy nézett ki:
Reggel (8-9ó) tejital
10 körül péksüti
14-kor pár kanál leves (3-4 kanál)
Joformán éhen aludt 16-ig
Játszotér kb 17 ó max fél kakaóscsiga
19-20 körül pár kanál leves.
21 tejital, alvás
...
Ma visszatérek a péksüti mellőzésre.
Nyugodtabb vagyok, ha vacsira is főttet eszik.néha amúgy is tejberizs csak a vacsora.
"De ma veszek valami étrendkiegészítőt neki."
Jesszus............
/Én ezt még felnőttként sem../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!