Mekkora gyerekülést vennétek és milyen márkájú a megbízható? 12-13 kg-os a gyermekem
Figyelt kérdés
2 éves múlt. 15-36kgos még nagyon nagy lenne neki? Van egy 9-18kg-os, de szeretnék még egyet venni a másik autóba, hogy ne kelljen ide-oda pakolni az ülést.2017. ápr. 13. 08:48
1/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem a 15-36 kg-os még nagy lenne. Ennél a magasság is számít. A 15-36-os üléseknek ahogy néztem nincs saját belső öve, a kocsi övével kell az üléssel együtt a gyereket bekötni, szerintem nagyobbaknak való. Mi a két autó miatt második ülésnek 9-36-os ülést vettünk, nagyjából két éves korától használja. Jelenleg belső övvel, de ha nő átalakítható és sokáig tudjuk használni.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
ezen is godnolkodtam, a 9-36oson. Milyen márkájú van nektek? meg vagytok vele elégedve?
2017. ápr. 13. 09:29
3/5 anonim válasza:
Mi a Brendonban vettünk egy touragoo márkájút, anyagilag ez fért bele nekünk második ülésnek. Nyilván vannak jobbak is. Mi meg vagyunk vele elégedve, érdemes nagyobb bababoltba bemenni és próbálgatni.
4/5 anonim válasza:
Brendon-Maxi cosi 45-50 ezer korul van.
5/5 anonim válasza:
Viszont a 15-36 kg-os még nagy lenne neki szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!