Hogy reagáltok ha ilyet csinál a gyereketek? Bánt nagyon hogy így reagáltam.
Pont tegnap olvastam egy anyuka kérdését itt, akit teljesen szétszedtek, a gyereke fejére ütött amiért a kicsi megharapta szoptatás közben őt.. és pont tegnap gondoltam ennek a kérdésnek a kapcsán, hogy nem bántanám a gyerekemet, erre ma..... lehet hogy én is szét leszek szedve...
Az történt, hogy 3 éves lesz a kisfiam, nem ment ma bölcsibe mert beteg, torokgyulladása van, köhög. Épp készültem beadni neki a gyógyszereket, ki voltak készítve, kiléptem a konyhába egy kiskanálért, amikor azt látom, hogy jön ki, kezében az egyik üveg gyógyszer, lecsavarta a tetejét, és önti belőle a szájába. Nagyon sokszor el lett neki mondva, hogy gyógyszerből csak annyi szabad bevenni amennyit a doktornéni mondott, csak anya/apa/mama nyúlhat hozzá, stb.. Nagy huncutul néz, és kiabál, hogy nézd anya, már bevettem!!! Pontosan tudta, hogy nem szabadott volna, várta mi lesz a reakció, nevetgélt. Halálra rémültem, és eléggé pánikba estem, én ugyan nem ütöttem meg, de eléggé rákiabáltam, és miközben vettem ki a kezéből megszorítottam a kezét, a végén elkezdett sírni. Nagyon bánt utólag, de nagyon megijedtem, hogy valami nagy baja lesz... És tudom, hogy őrült nagyot hibáztam, hogy otthagytam a gyógyszerekkel, ezt egy életre megtanultam.
Ilyen veszélyes esetben ti hogy reagáltok?
Utána leültem vele, megbeszéltük, hogy miért ijedt meg anya, bocsánatot kértem, hogy kiabáltam, meg hogy megszorítottam, ő is bocsánatot kért, mert tudta, hogy nem szabadott volna..
(Elmentünk az orvoshoz, és szerencsére olyan gyógyszert vett be, hogy nem okozott vele kárt ha több ment a szájába a kelleténél, úgyhogy ez a része szerencsésen végződött).
Gyógyszerrel nem szabad viccelni. Függően attól, hogy mennyit ivott meg hasonlóan cselekedtem volna vagy ha sokat ivott volna, akkor WC fölé a fejét le a két ujjat és hányja ki.
Bár utólag mindig okos az ember.
1)Ha gondolkodtal volna,hogy az a gyogyszerartalmas -e,akkor a gyereked sem sirt volna ,de te ba**tal gondolkodni es bantottad.Ehhez gratulalok.
2)Az viszont jo h megbeszelted vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!