Pepcoban tényleg mérgező festékkel szinezik a ruhákat?
Itt sok butaságot lehet olvasni. Rengeteg ilyen teljesen alaptalan.
Nem hiszem h a ruhafesték ami a pepco ruhákon van sokban különbözne egy h&m től stb.
Nekem eddig minden jó minőségű volt onnan.
Miért festenék mérgező festékkel? Ezek ilyen lejárató kampányok egy sikeres bolt ellen.
Szerintem egyszerűen pocsék anyaga van és foszlós és a meret se olyan.... én 2x vettem ott a gyerekeknek 1x takarót meg ilyeneket 1x.meg ruhákat nem vagyok elégedett a 40fokos kimélő mosástól is rossz. Inkább megyek tovabbra is a H&M-be.
Lengyel egyébként a pepco ugy tudom es szerintem simán műanyag flakonból készitik a ruhákat vagy nem tudom. Azt hogy mérgező még nem hallottam.
Minden festék megező ha megiszod. Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy tényleg mérgező festékkel festik a kerítéseket? Igen.
De rendeltetés szerűen használva sem a kerítes sem a Pepcos ruha nem lehet mérgező.
Miért létezik olyan festék ami nem mérgező?
És nem a Pepcoban festik a ruhákat, hanem a textilgyárban ahol az összes többi márkának is gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!