Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyereked mondhat nemet...

A gyereked mondhat nemet felnőttnek?

Figyelt kérdés

Természetesen nem olyan fajsúlyos helyzetekről beszélek, mint orvosi vizsgálat, vagy szandál januárban.

De egyéb esetekben van módja arra, hogy felnőttnek nemet mondjon, mert számára nem kívánatos, amit a felnőtt szeretne? (akár szülők, szomszédok, pedagógusok, bárki)

2017. máj. 10. 08:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Tehát ismét, ami az ő javát, egészségét, biztonságát szolgálja, de a kora miatt (pl ovis korosztály) még nem képes átgondolt döntést hozni, ott egyértelműen a szülő dönt, a gyereknek nincs szavazati joga. (Ha lenne, egy oltást se kapna meg, mert fáj a szuri...)

Kifejezetten olyan helyzetekre értettem, ami számára nem jelent hátrányt, nem veszélyezteti. Puszilkodás erőltetése, vagy bármi hasonló.

2017. máj. 17. 10:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért lenne az jó, hogy a gyerek olyan legyen régen, mint "egyszer". Miért akarunk visszafele fejlődni? Én biztosan nem akarok.
2017. máj. 17. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!