Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire gáz, hogy 6 éves...

Mennyire gáz, hogy 6 éves lányom keveset járt ovodába?

Figyelt kérdés

Most szeptembertől kezdi az iskolát, van mellette egy 2 évesem akivel itthon vagyok még. Sokszor nem vittem be oviba, ezt ott bent természtesen megbeszéltem, azt mondták nem gond. (szerintem még örültek is neki)

Anyosom szerint, butagágot csináltam, mert az utolsó évben nagyon nagy szüksége lett volna a gyereknek az állandó közösségbe járatásra, pláne így iskola előtt. Most lelkiismeretfurdalásom van, lehet, h igaza van?

2017. máj. 9. 18:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
Hát igen, utolsó évben azért nem ártott volna hozzászoktatni a közösséghez, berögzült időrendhez. Persze ez nem azt jelenti, hogy biztos gondjai lesznek, de nagyobb rá az esély.
2017. máj. 16. 16:11
 12/12 anonim ***** válasza:
62%

velem is ez történt, a szüleim miatt nem sokat jártam óvodába és ennek a mai napig iszom a levét, és szocializációs gondjaim vannak és voltak nagyrészt emiatt.

nagyon frusztráló és bosszant, mert nyilván akkor nem én döntöttem így, hanem a szüleim, dehát rettentő rossz döntés volt.. Tudom, hogy akkoriban rengeteg meghatározó dolog maradt ki az életemből, nem voltam sokat társaságban sem és egyre zárkózottabb lettem.. :( na de már mindegy.

Remélem, a lányod nem jár majd így.

2017. máj. 24. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!