Kétévesem jóideje nagyon-nagyon keveset eszik. Valami étvágygerjesztő, ami bevált?
Étrendkiegészítőre gondolok. Marslakócskák nem vált be.
Már mindent próbáltunk. Kínálgatás, tálcára kitevés, könyörgés, ,,ehetsz egy kis csokit, ha ebből eszel", jutalmazás, néhány falat után dicséret, taps, buksisimi, stb.
Ha nem foglalkozunk az evés témával, akkor sem eszik.
Gyerekkoromban nekem a Peritol szirup jött be,de az nagyon.
Emlékszem rá,én sem akartam enni,aztán kaptam ezt a nagyon finom ízű kanalast,és a vasszöget is megettem.
Kicsit túl jól sikerült,mert husis lettem utána,felhizlalt. Máig emlékszem az ízére.
Gyerekorvostól kérdezzétek meg,mert én már nagyobb voltam,amikor kaptam.
Mindent elkövetsz, ami evészavarhoz vezethet. Az étel nem faxni, nem jutalom, nem könyörgés, nem kap utána csokit, nem dicsérgetés, semmi.
Csak étel.
Ha jó a vérképe, és fejlődik rendesen, akkor ennyi az étvágya. Nem kell mesterségesen étvágyat növelni és tömni.
B-vitamin (B Komplek).
Amikor betegek a gyerekek és már napok óta nem hajlandóak enni sem (hiába a probiotikumok) mindig ilyet adok nekik napi 1x. A másokik szemnél már volt étvágyuk.
Ne kötözködj, kilences. Van eset, amikor szükséges az étvágynövelés, amit LE IS ÍRTAM a hatos hozzászólásban.
És van eset, amikor fölösleges.
Kötözködés helyett tanulj meg nem funkcionális analfabétának lenni. Sokat segítene neked az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!