Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keveset evő babáknak valami...

Keveset evő babáknak valami tuti jó étvágygerjesztő vagy minden más ötlet ami beválhat?

Figyelt kérdés

Sajnos a lányom nagyon keveset eszik az utóbbi 1 hónapban.Épphogy csak csipeget valamit.vagy a fogzás ilyen sokáig is eltarthat?

Most 16 hónapos.

Már teljesen el vagyok keseredve emiatt! :(

2010. aug. 17. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A fogzás miatt tényleg lehet, hogy keveset eszik. A szűk egy hónap meg szerintem belefér.

Nálunk a következők a slágerek: lekváros kenyér, joghurt (de ezt csak mértékkel), vajas, csirkesonkás, sajtos melegszendvics ketchuppal. Ezek általában mindig elfogynak.

2010. aug. 17. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

fogzás is bezavar meg nyár is van...

amit szivesen eszik pl. lehet gyümölcsleves kicsit hidegen..

joghurt ...

szóval ami tápláló és hüsiti.

érdemes úgy is hogy ha szépen megeszi az ételt akkor valami apróságot kaphat..

nálunk ilyen a pöttyös túró pont az pont elég nekik

csak annyi hogy mindig legyen otthon mert számit rá ha tudja hogy megérdemli.

2010. aug. 17. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem akar enni a gyerekem, próbálom azt adni amit szeret, hasábburgonya, virsli sajtburger. Ezeket mindig megeszi, de volt hogy egy hétig ezen élt! Ma pl. Reggeli 1dl tej 1 vaniliás karika, ebéd 10 szem tészta. Vacsira bepróbálkozom tócsnival.

Ha kanalat lát ordít, ha a joghurtot meglátja szintén, este a tejet sem akarja meginni, fél túrórudit néha megeszik uzsonnára, semmi gyümölcsöt bem eszik csak ribizlit, de már csak délutánra van egy kevés, és sehol sem lehet már kapni. Nagyon bosszant hogy nem eszik, meg az is hogy válogat, pedig eddig szépen megevett mindent de mindent!

2010. aug. 17. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!