Ti tapasztaltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
A kisfiammal egy olyan játszóházba járunk, ahol vannak Down-szindrómás gyerekek is, néhányuk édesanyjával beszélgető viszonyba kerültem, az elején minden rendben volt de aztán ilyen szövegek hangoztak el tőlük, hogy az én gyerekem soha nem fog tudni szeretni, mert arra csak a down-osok képesek, illetve, hogy aki nem akar örökbefogadni down-szindrómás gyereket az biztos gonosz, meg, hogy mesterségesen Down-szindrómássá kéne tenni minden születendő gyereket és akkor milyen jó hely lenne a Föld stb2017. máj. 7. 17:26
11/13 anonim válasza:
Húha, ránktalált az egyik. :) Megtanulta a gyerektől a lefelenyilat.
12/13 anonim válasza:
Kognitív disszonancia.
A rokonságban van autista gyerek. Az anyukája rokonom, ő teljesen normálisan kezeli a helyzetet. Ha "furán" viselkedik a gyerek, akkor teljesen tárgyilagosan elmondja, hogy miért ilyen. Persze a szokásos szülői büszkeség benne is megvan, de normális mértékben: pl. jó lett a bizonyítványa, ügyesen megcsinált valamit, bármi olyan, amivel minden szülő örömmel dicsekedne.
13/13 anonim válasza:
Igen én is hallottam már ilyet.
Saját magukat győzködik hogy már pedig jó az ami velük történt és ezzel próbálnak kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!