Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti tapasztaltatok már ilyet?

Ti tapasztaltatok már ilyet?

Figyelt kérdés
A kisfiammal egy olyan játszóházba járunk, ahol vannak Down-szindrómás gyerekek is, néhányuk édesanyjával beszélgető viszonyba kerültem, az elején minden rendben volt de aztán ilyen szövegek hangoztak el tőlük, hogy az én gyerekem soha nem fog tudni szeretni, mert arra csak a down-osok képesek, illetve, hogy aki nem akar örökbefogadni down-szindrómás gyereket az biztos gonosz, meg, hogy mesterségesen Down-szindrómássá kéne tenni minden születendő gyereket és akkor milyen jó hely lenne a Föld stb
2017. máj. 7. 17:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem.De ez nagyon furcsa.Nem normális szerintem.

Ja és a normális gyerekek/emberek (is) képesek szeretni.💘

2017. máj. 7. 17:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyent még nem. Jó dolog, ha az anyuka elfogadja a gyerek betegségét, de ez az anyuka inkább beleőrült, mint elfogadta.

És ha ilyen bunkó dolgokat mondana nekem folyamatosan, minden sajnálatom ellenére megmondanám neki, hogy el van tévedve, és nem beszélgetnék vele többet.

2017. máj. 7. 17:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Az az ijesztő, hogy ezt nem egy anyuka, hanem 4 mondott ilyeneket.
2017. máj. 7. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Nem Down-os a gyerek, de szintén nagyon súlyos, gyógyíthatatlan beteg. Az anyukája előadta, hogy ez a beteg gyerek a legjobb dolog, ami az életben történt vele. Ömlengett, hogy milyen csodálatos a kapcsolatuk, most tanulta meg igazán értékelni a fontos dolgokat, egészséges gyerekkel ilyet nem lehet átélni stb. Teljesen egyértelmű, hogy megkattant. Nyilván ebbe menekül, hárít. Elég baj ez neki.
2017. máj. 7. 17:42
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
En is hallottam / olvastam, hogy a Down szindromas gyerekesek mondanak ilyet. Ezzel kompenzalnak, ennyi. Valaszolj annyit hogy a gyerek egeszsegesen es betegen is igyanannyit er, sem tobbet, sem kevesebbet. Es nezz rajuk nyomatekosan, hogy eszrevegyek magukat. Ha rosszindulatuan nyomatjak tovabb a kompenzalos suketelest, hagyd ott oket, ha nagyon gazak, en azert visszakerdeznek hogy ugyan honnan tudod milyen szeretet ad egy egeszseges gyerek?? Szoval vannak fokozatai a reakcioknak, hasznald a megfelelot.
2017. máj. 7. 17:43
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Hű! Ilyesztő, e az ilyenek egymást hülyítik.

De biztos hogy ha hasonlókat mondanának nekem, nem állnám meg szó nélkül.

Soha nem hallottam még ilyet, pedig én is ismerek Down-os gyerekeket, szülőket.

Ez sajnos náluk már az "őrület" egy formája.

Kerüld őket nagy ívben

2017. máj. 7. 17:46
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Atyaég. Nem hallottam, de nyilván túlkompenzáció náluk.
2017. máj. 7. 17:47
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
És igen, egymást hülyítik, valamelyik elkezdte, a többinek meg tetszik, mert bele lehet kapaszkodni...buta, veszélyes dolog.
2017. máj. 7. 17:49
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Hallottam, autista gyerekről. Csodálatos, okos, fantasztikus, zseni, ő tanítja a szülőt, stb.
2017. máj. 7. 17:53
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Úgy értem, csak már fáradt voltam kifejteni, hogy a szülő mondta, hogy neki nem kéne átlagos gyerek az autista után, azért és azért, mert....stb. Teljesen elvakult és sztárolja a sajátját.
2017. máj. 7. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!