Majdnem 2 évesnek szerintetek a beülős úszógumi vagy az úszóöves karúszó az ideálisabb?
Figyelt kérdés
A súlyhatárt ne nézzétek, a kombinált karúszóból hirtelen nem találtam kisebbet.
2017. máj. 1. 16:36
11/12 anonim válasza:
Persze nem arra céloztam, hogy ilyen szülő lennél...
Amúgy szerintem ha majd ott a srandon, a partmentén a másik 10 gyereken karúszót lát, akkor karúszót akar majd, ha meg úszógumizik mindenki, akkor úszógumit akar majd... ha pedig másra akarod rávenni, úgyis hiszti lesz...
12/12 anonim válasza:
Karúszót, a beleülőset kb 1 évesen használtuk.
De elég egy sima karúszó is hidd el, nem feltétlenül kell az a mellény szerű, lehet kényelmetlen is neki és nem fogja élvezni a vizet.
A kg-kal ne foglalkozz, ezek ilyen méretekben vannak csak, de hidd el jó lesz a gyerekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!