Úszógumi vagy karúszó? 3,5 éves
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 19:31
1/6 anonim válasza:
Úszótanfolyam, viccet félretéve karúszóban szabadabban tud mozogni.
2/6 anonim válasza:
Kisfiam most 3,5 éves, de már tavaly is karúszója volt. Sokkal szabadabban mozog benne. Ahova mi járunk strandra, ott a gyerekmedencébe felnő még a lábát sem teheti be. A karúszóban pancsol, csúszdázik, egy örökmozgó. Az úszógumi szerintem olyan gyerkőcnek való, aki még fél a víztől és a szülővel együtt fürdik.
3/6 anonim válasza:
Szerintem úszógumi ezersze jobb. Fiam semmit nem tudott a karúszóval kezdeni tavaly igaz még csak 2 éves és pár hónapos volt. Idén már egyik sem kell szerencsére. Megtanult azóta úszni.
4/6 anonim válasza:
A lányomnak egyik sem kellett, mert ilyen idősen már nagyon jó vízbiztonsága volt és viszonylag jól úszott. A fiam nem ennyire vízimádó, tavaly (2 évesen) karúszóval pancsolt, idén egyszer voltunk medencében, én bíztam benne, hogy lelkesebb lesz a víz iránt, de tévedtem. Kellett a karúszó, úszógumi, szerintem ha mentőmellény lett volna nálunk, azt is rá kellett volna adnom. :) Szóval eléggé gyerekfüggő. Azért remélem, nyáron megbarátkozik a vízzel ő is. :)
5/6 anonim válasza:
Őszintén? Nem egy nagy összeg, mindig van mind2. Tud választani, mert van hogy elfárad, és inkább már úszógumizik, vagy abban szokott pl csúszdázni a 3 éves fiam. De van hogy karúszót szeretne felvenni, mert éppen ahhoz van kedve.
6/6 anonim válasza:
Az 5.-nek igaza van, én is ezt akartam írni. Tényleg nem nagy összeg. A lányom is hol ezt használja, hol azt (hol mindkettőt :-)). Próbáljátok ki, melyiket szereti jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!