Majdnem 2 évesnek szerintetek a beülős úszógumi vagy az úszóöves karúszó az ideálisabb?
Figyelt kérdés
A súlyhatárt ne nézzétek, a kombinált karúszóból hirtelen nem találtam kisebbet.
2017. máj. 1. 16:36
1/12 anonim válasza:
Egyhelyben nincs az a két éves aki több percet is maradna. Szerintem uszoguminak értelme nincs. A két évesek már tornádok :)
2/12 anonim válasza:
Habár az uszumi a gyerek alatt a szülőnek segítség, nem kell addig is kapkodni a gyerek után. Kis pihenő..
3/12 anonim válasza:
Egyik se. Az úszógumi zavarja amikor sekély vízben feláll. Veszélyes is. Csak karúszót vegyél. Múlt nyáron sokat strandoltunk azvakkor kétévesemmel. Imádta. A lépcsőről ugrált a vízbe, majd kiúszott.
4/12 anonim válasza:
3. vagyok. Karúszóból nincs méret. Belül felfújod, ráhúzod, majd kívül is felfújod. Addig fújod, hogy jó legyen.
5/12 A kérdező kommentje:
Úgyis karúszót ajánlanátok, hogy első strandolása lesz?
+ mozgásfejlődése megkésett, 18 hónaposan indult el, nyárra persze fürgébb lesz, de ugrálni még nem fog, ha egyáltalán be mer menni a tengerbe...
2017. máj. 1. 17:00
6/12 anonim válasza:
En kisfiam utalta a karuszot, nekunk az uszogumi jott be. A karuszo neki nem adott biztonsagerzetet
7/12 anonim válasza:
Beleulos uszogumit is vittunk meg karuszot is egy ideig urgalt a karuszoban meh uszkalt de mikor elfaradt mentunk a csendes medencébe es beleult az uszogumiba, olyan aminek alja van szval nem csuszik ki belole
8/12 anonim válasza:
De eddig még nem volt vmi vízközelben? Eddigi tapasztalatok? Én valszeg sima karúszót és sima úszógumit is vennék, nem egy nagy összeg egyik sem. Aztán meglátjuk.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt. Nyár végén született, tavaly nyáron pedig a gyerekklinika nephrologiáján "nyaraltunk" pyelonephritis miatt. Ez lesz az első nyár, hogy vízbe vihetjük a kádon kívül, ha addig tünetmentes lesz. :)
2017. máj. 1. 20:30
10/12 anonim válasza:
Egyszerű azt válaszd, amelyiket tolerálja a gyerek... az enyémre hiába adom rá a karúszót, már 2 évesen is fogta leszedte magáról és ledobta...
Az én szememben a gyerek a strandon folyamatos figyelmet igényel... nem azért vittem strandra soha, hogy a víz ek háttal bagózzak meg a telefonom nyomkodjam, miközben 100% nyugodt vagyok, mert karúszó van a gyereken... sajnos rengeteg ilyen szülőt látni a strandokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!