Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 éves kislányomnak milyen...

3 éves kislányomnak milyen vízi segédeszközt ajánlanátok: karúszó vagy úszómellény, esetleg ezt a puddle jumpert?

Figyelt kérdés

Nem jártunk babaúszásra, nem tud úszni.

Attól félek, a karúszóval vizet nyel, ahogy hancúrozik, meg nekem az olyan kevésnek tűnik... folyton aggódnék.

Ezeket a mellényeket néztem, de attól tartok, hogy előrebukik benne a vízben, meg többen írták, hogy felcsúszik a nyakába a mellény. Láttam olyat a youtube-on, hogy alul is van egy rögzítőpánt, de a neten nem láttam ilyet sehol.

Van egy jó minőségű, biztonsági beülős úszógumink, 15 kg-ig jó, most 16,5 kg... Ezt meg már nem merem használni a súlya miatt...

Előre is köszönök minden véleményt, tanácsot.

2015. jún. 11. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úszógumit adtam rá pici korában, de persze ott kell lenni és vigyázni rá, mert kicsúszhat belőle. Mindenképp olyat vegyetek, ami neki való méretben. Nagyon szeretett fölülről beleülni és úgy ringatózni :) Karúszó kicsiként nem vált be, mellényünk nem volt, az az akármilyen jumper meg asse tudom mi fán terem :)
2015. jún. 11. 09:49
 2/3 anonim ***** válasza:
A fiam is 3 éves, sima úszógumija van. Imád benne fürödni, nagyon ügyesen halad és forog vele. Karúszót nem hajlandó felvenni, mellényünk nincs én nem is tartom szükségesnek, ezt a puddle jumpert nem ismertem, most megnéztem, hát a fiam biztos nem venné fel, de egyébként ezt sem tartom létszükségletnek.
2015. jún. 11. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem szerettem a karúszót,mert nem tudom miért de mindig elsüllyedtem nem tartott fenn,mai napig nem tudom,hogy miért,még kicsi voltam, ezért úszógumit vettem a gyerekeimnek, fiam 4éves volt ő szerette,most is szereti (6éves még nemt ud úszni), lányom még nem volt 3 Ő meg csak a karúszót szerette, idén (4éves lesz) ,most is csak a karúszót használta, igazából ha ott vagy mellette folyamatosa nem lesz baj,nem nyelt vizet,sokkal szabadabbnak érezte magát!
2015. jún. 11. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!