Úgy néz ki meleg a fiam. Hogyan tovább?
Láttam a filmet,de igazad van.Nem most volt és fáradt is voltam.Az is lehet,hogy nem is láttam az egészet. A pontosság kedvéért,nyáron lesz 8. Nem azt figyeltük,hogy meleg legyen,hanem láttunk jeleket és mivel nem dugtuk homokba a fejünket,ezért figyeltük.
Meg fogom nézni a filmet.
Kedves Szülő!
Első kőrben szeretném kifejezni tiszteletemet!
Biztos vagyok benne, hogy nem könnyű most Önöknek. Sok kérdés, félelem és aggódás. Nem könnyű helyzet, amiben Önök vannak. A kezdeti sokk után az egyik legfontosabb a türelem és megértés! Ha jól olvastam 8 éves a gyermek. Úgy hiszem ebben a korban a legtöbb amit tehetnek első körben a Hiteles információk gyűjtése. Érdemes lenne egy megfelelő szakembert felkeresni aki kiderítheti, hogy valós e a félelmük! Az egyik hazai egyesület ahol segítséget kérhetnek a Háttér társaság! Biztos vagyok benne, hogy sok kérdésre tudnak válaszolni illetve tudnak ajánlani megfelelő szakembereket! Hogy ebben a korban mit érdemes lépni én magam nem tudom, de érdemes lehet közösen dolgozni a megoldáson! Ha nem sikerül a kapcsolat felvétel jelezzenek bizalommal! Amiben tudok segítek!
Kívánok sok kitartást szeretetet és megértést.
Üdvözlettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!