Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Úgy néz ki meleg a fiam....

Úgy néz ki meleg a fiam. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Túl azon,hogy elfogadjuk.Kell ,vagy illik szólni valakinek? Körzeti orvos,osztályfőnök. Ha nagyon erős benne az érzés,mondjuk 1 év után is egyértelmű számára hogy ő "lány". Mennyi idő után keressünk olyan orvost,aki segít ebben,hogy mit kell tenni ebben az esetben. Hormonok,pszichológus,vagy valami.

2017. ápr. 30. 21:58
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
20%
Most komolyan azért figyelted a hat éves gyerekedet hogy meleg lesz? Veled van némi gond kérdező.
2017. máj. 4. 18:58
 42/45 anonim ***** válasza:
Előző, ezt egy szóval se írta a kérdező. Ezen kívül 8 éves a fia, nem hat, legalábbis ezt írtam a kérdező.
2017. máj. 5. 19:20
 43/45 anonim ***** válasza:
Ja, és a kérdezőnek üzenem, hogy könnyedén rávágtad itt, egy korábban említett doksi filmre, hogy láttad. Mégse érted. Az eléggé hétköznapi nyelvezettel, magazinszerűen bemutat sokféle variációt a nem szokványos formáiról a nemiségnek. Javaslom ismét végignézned, nem hosszú, és érdekes film. Fent van a youtube-on magyarul.
2017. máj. 5. 19:23
 44/45 A kérdező kommentje:

Láttam a filmet,de igazad van.Nem most volt és fáradt is voltam.Az is lehet,hogy nem is láttam az egészet. A pontosság kedvéért,nyáron lesz 8. Nem azt figyeltük,hogy meleg legyen,hanem láttunk jeleket és mivel nem dugtuk homokba a fejünket,ezért figyeltük.

Meg fogom nézni a filmet.

2017. máj. 5. 23:10
 45/45 Tiburitus válasza:
100%

Kedves Szülő!

Első kőrben szeretném kifejezni tiszteletemet!

Biztos vagyok benne, hogy nem könnyű most Önöknek. Sok kérdés, félelem és aggódás. Nem könnyű helyzet, amiben Önök vannak. A kezdeti sokk után az egyik legfontosabb a türelem és megértés! Ha jól olvastam 8 éves a gyermek. Úgy hiszem ebben a korban a legtöbb amit tehetnek első körben a Hiteles információk gyűjtése. Érdemes lenne egy megfelelő szakembert felkeresni aki kiderítheti, hogy valós e a félelmük! Az egyik hazai egyesület ahol segítséget kérhetnek a Háttér társaság! Biztos vagyok benne, hogy sok kérdésre tudnak válaszolni illetve tudnak ajánlani megfelelő szakembereket! Hogy ebben a korban mit érdemes lépni én magam nem tudom, de érdemes lehet közösen dolgozni a megoldáson! Ha nem sikerül a kapcsolat felvétel jelezzenek bizalommal! Amiben tudok segítek!

Kívánok sok kitartást szeretetet és megértést.

Üdvözlettel!

2017. jún. 12. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!