Úgy néz ki meleg a fiam. Hogyan tovább?
Meg annyit tudok mondani ( en is tanultam a foiskolan gyermekpszichologiat ), hogy nem szabad korlatozni, vagy " lebeszelni" errol, de nem is kell pluszban hozzatenni. Ertem ezalatt, nem kell naponta megkerdezni, hogy tenyleg ugy erzed lany vagy, nem pedig fiu, ne legyen ez tema, hacsak o nem akar rola beszelni.
Ha pl. lanyos ruhat ker, meg lehet beszelni, hogy jo itthon hordhat amit akar, de az iskolaba semleges ruhaba kell jarni.
Ilyesmik.
Szeresd es tamogasd
Ez nagyon fontos !
Am 8 evesen meg eleg kicsi, nem kell feltetlen a legrosszabbra gondolni.
De teny h szakorvos nem art.
Transzszexuális
Ebben a korban már pontosan tudja.
Támogassátok, hadd érezze hogy ő lány.
Otthonra találhat ki maganak valami lány nevet, hívjátok úgy.
A #14-es válaszolóval értek egyet. Ne propagáljátok neki, hogy lehet lány is, de ne tiltsátok. Mindkettővel nagyon rossz hatást lehet elérni. Ismerek olyan nőt, aki gyerekkorában totál fiús volt, nem volt hajlandó szoknyát felvenni, fiúsan öltözött, mégis teljesen egészséges nő, családanya lett belőle.
Meg igazából hiába kapna hormonkezelést, felnőttként hiába műtenék át, a fiad sosem lesz igazi nő, amikor erre rajönnek a transznemű emberek, gyakrane esnek depresszióba, lesznek öngyilkosok
Én nem propagálnám egyik lehetőséget sem, de finoman azért azt próbálnám tudatosítani benne, hogy kisfiú, de otthon játszhat lányos játékokkal, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!