Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meleg a fiam? (tovább lent)

Meleg a fiam? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Lassan fél éve hogy a fiam elköltözött tőlünk az egyetem miatt. Nyugodt szívvel engedtük el, mert megbízható fiú de a féltés is sok volt/van bennünk, mivel nem az az izmos férfias srác. Nőies vonásai vannak, és karcsú. Volt már neki több barátnője, szeretik a lányok mert egyébként nagyon szép arca van, és jó humora. Kettő nagyon komoly kapcsolata volt, de az utolsónak fél éve vége.

Amikor csak tud, Budapestről leutazik hozzánk de kb 2 hónapja lejön, és azonnal is megy el az állítólagos "haverjához." Nála alszik és éjjel-nappal vele van.

A faluban többen is kérdezték tőlem hogy : meleg a kisfiad? én meg csak néztem mint a moziban. Meg azzal is letámadtak: kár hogy meleg a fiad, elég jó pasi.

Már teljesen felfokozódott bennem a gyanú, és próbáltam utána járni. Közösségi oldalakon is, mindig írogatnak félreérthető szövegeket egymásnak, mint pl minap linkelt a srác a fiam üzenőfalára egy szerelmes dalt és ezt írta oda: Tudom hogy szereted.:)  (mellesleg ez a mi számunk):P

Én azt nem értem... Ha meleg, akkor miért és hogy lett az, amikor több barátnője is volt?

Férjemnek nem szóltam, sőt még hazudtam is neki hogy láttam a fiúnkat egy lánnyal... De nem tudom mi tévő legyek. Ha odemegyek és rákérdezek az túl nyers lenne, vagy nem? És utána mit csináljak, ha tényleg meleg? Kettő kistestvére van és egy idősebb féltestvére. Ők nem hiszem hogy örülnének, se a férjem... Előre köszönöm a válaszokat. Egy aggódó anyuka.

2013. jan. 23. 15:32
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
97%
Igen, lehet, hogy meleg. Az, hogy korábban volt barátnője, nem jelenti, hogy nem, lehet, hogy akkor még az ő számára sem volt egyértelmű, csak mostanra döbbent rá. Nem mindenkinél egyértelmű rögtön a pubertáskorban. Nehéz elfogadni szülőként, de ettől még a Te fiad, ugyanaz aki volt. És nagyon fontos, hogy érezze, bármi történjen, ugyanúgy szereted. És mindenképp ülj le és kérdezd meg tőle, de úgy, hogy érezze, ha elmondja, nem fogsz kiakadni.
2013. jan. 23. 15:42
 2/29 anonim ***** válasza:
98%

Kedves kérdező! Nyugalom! :)

Lehet tényleg csak nagyon jó barátok, de az is lehet, hogy valóban meleg (esetleg biszex) a fiad, és az eddigi lánykapcsolatai mutatták meg neki, hogy valójában ki is ő. A legjobb, amit a helyzetben tehetsz, hogy higgadt maradsz és kedves maradsz hozzá, támogatod. Még véletlenül se támadd le semmivel, mert az rossz lesz mindkettőtöknek. Nem tudom milyen a viszony köztetek... mindenesetre ha hazajön hétvégén, akkor esetleg óvatosan, de kedvesen kérdezd meg, hogy mi van ezzel a sráccal, van-e esetleg több is köztük. A válasz őszintesége nagyban fog függni a te hozzáállásodtól. Ha azt a választ kapod, hogy több van köztük, mint barátság, akkor örülj, hiszen megbízott benned a fiad. :) Ha nem, akkor örülhetsz annak is, ha akarsz.

Ha meleg, ha nem, ne csinálj semmit. Elvégre eddig is ugyanaz volt a fiad, mint most, nem? :) Gondolom szeretitek, a kérdésből is érződik, hogy aggódsz érte, ez csak természetes. Az pedig , hogy a kistestvérei, féltestvére, férjed nem igazán örülnének neki... ha örülnek, ha nem, ezen úgysem lehet változtatni, így kénytelenek vagytok mindannyian elfogadni egymást, hogy békesség legyen. A gyerkőcök max elfogadóbbak lesznek később másokkal szemben, rájuk rossz hatással biztosan nem lesz. Én például hiába láttam szerető szüleim példáját, mégis meleg vagyok. :)

Szóval, nem kell kétségbeesni, ha a fiad szerelmes! Inkább örüljetek együtt. :)

22F

2013. jan. 23. 15:46
 3/29 anonim ***** válasza:
83%
Persze, senki nem örül az ilyesminek, és egy apának szerintem még nehezebb elfogadnia. De tudnotok kell: ha meleg a fiad, az nem múló állapot. Vagy szereted így, vagy elveszíted.
2013. jan. 23. 15:46
 4/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Én teljesen megérteném ha meleg, mivel az anyja vagyok és szeretem őt. Eddig se volt a melegekkel problémám, ők is ugyanolyan értékekkel rendelkeznek mint minden heteroszexuális.(ez az én véleményem.) Viszont így az elmúlt hetekben, elkezdett zavarni ha például a család együtt néz tévét és van benne egy meleg szereplő vagy meleg témáról szóló rész, akkor a 15 éves fiam megszólal hogy "fúj b*zik!" És ekkor eszembe jut a fiam, és hogy ha ő is az...szóval értitek...

Lehet persze hogy nagyon jó barátok, de van neki több mint 10 éve legjobb barátja, meg sok nagyon jó barátja és hozzájuk nem így viszonyul!

2013. jan. 23. 15:55
 5/29 anonim ***** válasza:
81%

ez a "fúj bzik" általában önvédelmi reakció... nem zörög a haraszt... szóval, tiszta víz és pohár :) ennyi kép elég is mára :D

az én önvédelmi reakcióm például az volt ilyen tévés jelenetnél, hogy gyorsan fölhoztam valami random témát, hogy még véletlenül se kelljen a tévében látottakról beszélnem...:D

2013. jan. 23. 15:59
 6/29 A kérdező kommentje:
A fúj bzikat azt az egyetemista fiam öccse szokta mondani.:)
2013. jan. 23. 16:03
 7/29 anonim ***** válasza:
97%

Lehet, hogy meleg. Én nem kérdezném meg úgy, ahogy előttem írta valaki, ez egy annyira személyes dolog, hogy ritkán osztják meg szülőkkel ilyen "egyszerűen" feltett kérdésre válaszolva. Azt sem mondom, hogy csűrni-csavarni kéne a témát. Én esetleg célozgatnék rá, ha pl. tévében ahogy mondtad, van meleg szereplő, te is kifejthetnéd hangosan, határozottan a véleményed, hogy ezzel miért lenne baj, ő is ember, te ezt el tudod fogadni. Ha ilyeneket hall, előbb-utóbb talán magától elmondaná.

Nekem van meleg ismerősöm, aki soha, de soha nem mondta el nyíltan az anyjának, hogy meleg. Mindenkinek egyértelmű volt már egy ideje, az anyjának is. Aztán komoly kapcsolata lett, és hazavitte a fiút bemutatni (apja nem él már). Utána mondta az anyjának, hogy örül, hogy ilyen jól kijöttek a sráccal, mert ő nagyon szereti azt a fiút.

2013. jan. 23. 16:04
 8/29 anonim ***** válasza:
88%

"A fúj bzikat azt az egyetemista fiam öccse szokta mondani.:)"

jajj bocsánat, a 15 éves fölött elsiklottam, hogy az nem egyetemista... :D

2013. jan. 23. 16:07
 9/29 A kérdező kommentje:

Másolok még, miket szoktak kiírni egymásnak:

már csak 2 nap és jöhetsz hazaaa(:

úúúúúúgyeee tisztában vagy a bökés fogalmáááávaaal?:DDD

....and i hear people talk ... trying to make remarks, keep us apart

but i dont even hear I dont care. 

2013. jan. 23. 16:20
 10/29 anonim ***** válasza:
98%

"a 15 éves fiam megszólal hogy "fúj b*zik!" "

látod, ilyenkor kéne őt rendre utasítani, hogy a fiad hallja, hogy a saját családja nem homofób. egy ilyen családban bizony, ahol buzlznak, kétszer is meggondolnám, elmondjam e , hogy meleg vagyok..

2013. jan. 23. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!