Meleg a fiam? (tovább lent)
Lassan fél éve hogy a fiam elköltözött tőlünk az egyetem miatt. Nyugodt szívvel engedtük el, mert megbízható fiú de a féltés is sok volt/van bennünk, mivel nem az az izmos férfias srác. Nőies vonásai vannak, és karcsú. Volt már neki több barátnője, szeretik a lányok mert egyébként nagyon szép arca van, és jó humora. Kettő nagyon komoly kapcsolata volt, de az utolsónak fél éve vége.
Amikor csak tud, Budapestről leutazik hozzánk de kb 2 hónapja lejön, és azonnal is megy el az állítólagos "haverjához." Nála alszik és éjjel-nappal vele van.
A faluban többen is kérdezték tőlem hogy : meleg a kisfiad? én meg csak néztem mint a moziban. Meg azzal is letámadtak: kár hogy meleg a fiad, elég jó pasi.
Már teljesen felfokozódott bennem a gyanú, és próbáltam utána járni. Közösségi oldalakon is, mindig írogatnak félreérthető szövegeket egymásnak, mint pl minap linkelt a srác a fiam üzenőfalára egy szerelmes dalt és ezt írta oda: Tudom hogy szereted.:) (mellesleg ez a mi számunk):P
Én azt nem értem... Ha meleg, akkor miért és hogy lett az, amikor több barátnője is volt?
Férjemnek nem szóltam, sőt még hazudtam is neki hogy láttam a fiúnkat egy lánnyal... De nem tudom mi tévő legyek. Ha odemegyek és rákérdezek az túl nyers lenne, vagy nem? És utána mit csináljak, ha tényleg meleg? Kettő kistestvére van és egy idősebb féltestvére. Ők nem hiszem hogy örülnének, se a férjem... Előre köszönöm a válaszokat. Egy aggódó anyuka.
Mindenképpen azon vagyok, hogy legalább nekem mondja el, szóval ahogy Ti is mondjátok, célozgattam ma is.:)
Igazából a mi viszonyunk mindig jó volt, apjával mindig balhézott de mindig megvédtem. Lehet ezért vagyok ennyire türelmetlen most.
Elképesztő, ahogy a témához állsz! Ha tudná a fiad!!!Kezdetektől ilyen jól vetted? Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek, de tényleg érdekel. Ismerős anyuka szinte belepusztult, hogy a fia meleg. Mindenki "tudja" róla, mégis szégyelli.
Ugye nem veszed tolakodásnak, ha megkérlek, írd majd meg a fejleményeket? Visszanézek majd, mert érdekel, hogy alakulnak a dolgok. Kívánom a legjobbakat!
Kedves anyuka!
Eddig csak figyeltem a kérdést és olvasgattam a hozzászólásokat, de úgy gondoltam, nem szólok hozzá, mert így is nagyon jó, segítő válaszokat kaptál.
De most, hogy megbizonyosodtál a fiad ügyében, úgy érzem, le kell írnom egy kicsit az én sztorimból, hogy megnyugtassalak. Azt írtad, félsz az apuka és a testvérek reakciójától. Nos, az apa részben nem tudok segíteni (az én apukám hamarabb meghalt, mint hogy ez a meleg-dolog kiderült volna rólam), de a testvéresben igen.
Az én két öcsikém mindig is nagyon elutasító volt ebben a témában. A fiatalabbik mindenkit bőszen b*zizott, aki nem tetszett neki, következetesen azzal jött, hogy poénokat nyomott arról hogy igazából az összes meleg férfi transzvesztita, és be kéne zárni őket valahova. Az idősebbik öcsém ráadásul még keresztény is, szóval ő még a Biblián keresztül is kapta hogy fujj-fujj melegség. Amikor behozták Magyarországra, hogy lehet bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíteni, csak annyit mondott: "na, itt a b*zitörvény, mi lesz még?"
Ezért először én is féltem elmondani nekik, hogy mi a helyzet velem, de mivel mindennél jobban szeretem őket, úgy döntöttem, muszáj. Először elkezdtem nekik mesélni egy "emberről", akibe nagyon szerelmes vagyok. Elég sok mindent meséltem róla, amiről egyértelművé vált volna, hogy ki ő (az öcsémék ismerték), csak éppen azt feltételezték, hogy lányról van szó, és kijelentették, hogy nem ismernek ilyen lányt. Mire én halkan megjegyeztem, hogy egy szóval sem említettem, hogy lányról lenne szó...
Akkor kicsit lesokkolódtak, hiszen egyből rájöttek, hogy kiről beszéltem és hogy meleg vagyok. Mindkettőjüknek kellett jó pár nap (cirka egy hét), mire fel tudták dolgozni magukban a dolgot. Ezután bocsánatot kértek mindenért, amit korábban mondtak, mert rájöttek, hogy nekem ezek rosszul estek. Elmondták, hogy szeretnek és bármi is történjen, mi összetartunk. A kicsiöcsi csak annyit mondott, hogy azt sajnálja egyedül, hogy így nem tudok segíteni majd neki csajozni :)) (bár egyébként azóta ezt cáfoltam :D).
Nagyon aranyosak, érdeklődőek lettek, csomó mindent meséltem már nekik a meleg világról, meg amikor alakul valami egy sráccal, akkor tökre szurkolnak, hogy hátha összejövünk.
Szóval, lehet változtatni mindenki hozzáállásán, főleg, ha egy hozzá közel álló emberről derül ki a melegség :))
Remélem, minden jól sül el nálatok, és mindenki a családban olyan tündéri lesz, mint Te!
Üdvözlettel: FDra (19/F)
Köszönöm szépen a válaszokat, és a kedves szavakat!:)
Természetesen leírom a fejleményeket, meg talán ha ott tartunk hogy a fiammal már gördülékenyül tudunk erről beszélni, őt is számítógép elé ültetem, hogy eltudja olvasni. Ahol lakunk, egy balatoni falu, nem nagy de elég kellemes és hangulatos. Szóval nem is lepődtem meg annyira ma reggel amikor láttam azt a fiút az abc-ben a kishúgával. Megismertem, mert nézegettem a képeit, és bevallom őszintén először tartottam a sráctól. Mármint a külseje ijesztett meg, nem fültágítója van, hanem ilyen fülcsigája (ha így hívják), a szája alatt kettő piercing, és tetoválásai is vannak. Meg ilyen vékony, szóval ha lehet ilyen szóval élni akkor "extra rossz fiú" srácnak titulálnám kinézetre. Viszont ott a boltban, kellemes meglepetés ért, mert ahogy elnéztem egy mosolygós kedves srácról van szó. Szóval ez a ne ítéljünk külső alapján bennem volt, csak hát anya vagyok, így mindig szeretek akaratlanul is kombinálni.
A testvér témától is tartok, de ahogy leírtad kedves válaszoló, talán ők is elfogadják majd valahogy. Viszont az apukától tényleg félek, hogy mit reagálna. Szuper férj és apa, viszont tudom hogy ő, nem fogadná könnyen. Ez ilyen beidegződés nála, vannak a férfiak és a nők, és a természetes egy nő-férfi kapcsolat, házasság,majd gyerekek. Ő úg yfogja fel a homoszexuális témát, hogy valami hülyeség ösztönözte őket hogy pasikkal legyenek, ízlésficamuk van, vagy pedig agyi sérültek. Szóval nem tudom hová tenni őt, hiába említettem neki, hogy ez nem így van, így születnek, és ugyanolyan ép gondolkodású emberek mint bárki más, csak kicsit másabbak. És ugye a férjem hatására, a gyermekeim is így gondolkodnak.
Amikor megakartam nézetni vele azt a filmet, amit linkeltetek, rávágta hogy nem szereti az ilyen filmetek. Félek ha én elmondanám neki, hogy mi van, akkor kiakadna, és azt mondaná: ez undorító... stb. Viszont ha a fiam mondaná el neki, akkor őt sértené meg.
Szóval apa témában teljesen tehetetlen vagyok. Szeretem a családom, és szeretném ha mindenki boldog lenne. És ebbe beletartozik az is, ha a fiam egy fiúval boldog. Régen láttam ennyi csillogást a szemébe, talán akkor amikor még kisfiú volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!