Fehér Karolina kérdése:
A gyerek lenyelte a műanyagot. Nálatok előfordult már ilyen?
Figyelt kérdés
Szörnyű dolog történt, közben mégis meglepően jól alakult minden. 1,5 éves kismanónk megtalálta a kerekesszék csavarjának műanyag fedelét a földön és úgy döntött, hogy megeszi. Nem vettem észre, csak mikor már kijött a kakijával együtt. Eszméletlenül meglepődtem, elvittem orvoshoz is utána, megvizsgálták, megnézték... és semmi baja. Nem tudom, hogyan történhetett ez a csoda.. talán a popsikrémünk (sudocrem =) annyira ellenállóvá varázsolta mindennel szemben, hogy meg se kottyant neki. HUrrááááááá! Viszont...óva intek mindenkit, hogy nagyon nagyon vigyázzon!2017. ápr. 26. 18:26
11/12 anonim válasza:
Bizony. Ezzel nagyon kell vigyázni. Pár éve a klinikán jártunk. Éppen őrjöngött egy doki (najó, nem biztos, ez a jó szó, de érteni fogjátok), hogy egy gyerek lenyelt egy pénzérmét (gondolom egyéb módon nem jött ki) és emiatt meg kellett műtenie. Egy ép, egészséges gyereket kellett vágni, varrni egy pénzérme miatt? Teljesen kivolt akadva. Nyilván nem úgy értem, hogy alkalmatlan orvosnak, hanem hogy nem gyógyítás céljából kellett csinálnia.
12/12 anonim válasza:
Én 30 vagyok, de a hétvégén, mirelit spenót csomagolásából kinyitáskor egy vékony szál bele a spenótba, én meg mire ebéd közben észrevettem, már nem tudtam visszaköhögni és lement...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!