Megengednétek ezt? Szeretne ajándékozni a fiam egy ovinak. Elfogadnák? Örülök, hogy jó szívű de emiatt sokszor bántották már. Előfordult többször elvették az ebédjét, ceruzáit. Nem szállnának még jobban rá?
Kisfiam most 11 éves a sulijuk az ovi mellett van, sokszor látja nincs elég labdájuk vagy épp homokozó lapátjuk.
Kitalálta a húsvéti pénzéből vesz nekik foci labdákat, mert ő is örült amikor a suliban kaptak játékot.
10 db gumilabda, pöttyösek 350ft/db
10 db Homokozó lapát és vödör 250ft együtt a kettő
Ha van ra penzetek, engedd meg.
A ferjem is szokott jatekokat venni az oviba.
De a fiadat is jutalmazd meg!🐇🐰🐇
Le a kalappal a kisfiad előtt.
Előtte te azért menj be az oviba és kérdezd meg, hogy elfogadják e. Én úgy gondolom, hogy igen, de azért biztos ami biztos kérdez.
az a baj hogy a szülők nem nevelik az önzetlenséget, a jótékonykodást a gyerekbe, mert ők maguk is önzőek, spúrak...mi legalább minden karácsonykor a kislányommal összepakolunk egykét zsákos a családsegítőknek, és igyekszem rávenni hogy ne csak olyan dolgoktól váljon meg amiket utál, hanem olyanoktól is amiket szeret. Mert tudni kell lemondani a nincstelenek javára a dolgainkról, akkor is ha valami fontos nekünk - vagy akár a pénzünkről...
sajnos sok szülő ezt nem hogy évente, de egész életében nem teszi meg. Nincs pozitív példa a gyerekek előtt. Szerintem vesd fel a szülőin, hogy közösen legyen gyűjtés valamelyik gyermekotthon javára, mindenki hozza be egy játékát, szedjétek össze, hátha akkor találkoznak a gyerekek egyáltalán ezzel a fogalommal, hogy adományozás...akkor már majd nem lesz olyan fura a dolog.
Másrészt meg miért kell kiderülnie hogy tőle vannak a labdák? Ha szívből jön, akkor nem kell hogy gondot okozzon ha rejtve marad a jólelkű adományozó...ezt egy 11 éves is megérti.
Bár minden kisgyerek (és felnőtt) ilyen lenne. Csodálatos kisfiad van. :)
Én megengedném. Örülnék, hogy ilyen jószívű a fiam.
Az meg, hogy emiatt piszkálják nevetséges.. példát kéne venni róla..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!