Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szóltok ehhez? Ti mit...

Mit szóltok ehhez? Ti mit tetetek volna?

Figyelt kérdés
Elmentünk a barátnömhöz a kislányommal aki 10 hónapos.A barátnőmnek van 2 gyereke.A kisebbik 2 éves.Vittem nekik csokit is .Mivel elötte voltunk a boltban vettem a kicsimnek uzsit.Gondoltam h majd odaadom neki.A kisebbik gyerköc neki állt turkálni a táskámban.Rászóltam.Nem is volt gond csak h észrevette a manóm uzsiját.Késöbb nem tudom h kivette belöle. Észre se vettem.Megy ki a bnöm és szól h a gyereke éppen eszik a lányom uzsiját.Hát mondom egészségére.Most erre mit lehet mondani.Nem sajnálom töle.De a gyerekre nem szólt rá h nem szabad kivenni a táskából semmit.Vagy akármi.Tényleg nem sajnálom a gyerektől.De most komolyan ti nem szóltatok volna a gyereknek h nem szabad?Mert ez valahol lopás nem?később mi lesz ha nem ilyenkorban állítjuk meg a gyereket?Kifizette a barátnőm mondjuk nem volt nagy összeg.El sem akartam fogadni de akkor is?Szerintetek?
2010. máj. 14. 13:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes...

Én lányom csinálta volna, azért megmagyaráztam volna neki hogy nem szabad.

2010. máj. 14. 13:11
 2/19 anonim ***** válasza:
66%
Gáz egyértelműen! Én azért nálad biztosan idegesebb lettem volna!
2010. máj. 14. 13:14
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is lassan két éves a nagyobbik gyerekem. Az az igazság, hogy természetesen elmondom neki százszor is, hogy ha más cuccához nyúl, hogy nem az övé, de nem igazán érti meg. Természetesen igyekszem figyelni rá, hogy senki táskáját, játékát, stb. ne vegye el, ha valamivel játszani szeretne pl. a játszótéren és az nem az övé, mindig megkérdezzük, hogy szabad-e. Sosem engedem, hogy elvigye a kölcsönkapott játékot, és mindig oda kell visszaraknia, ahonnan felvette. Ennek ellenére, mivel nekem is csak két szemem van és azok csak egy felé képesek nézni, ha éppen a kisebbik 7 és fél hónapos gyerekemre kell figyelnem sajnos történhetnek balesetek. Ebben az esetben, ahogy észre veszem a bakit próbálom orvosolni. Végül is bocsánatot kért a barátnőd, kifizette a kaját, lehet, hogy a gyereket előtted nem akarta fenyíteni. Egy két éves szerintem még nem akar lopni, egyszerűen csak nem tudja, hogy vannak dolgok amik nem az övé.
2010. máj. 14. 13:18
 4/19 A kérdező kommentje:
Bocsánatot nem kért csak kifizette.Egyébként szokta fenyíteni elöttem a kicsit.Úgy leorditja a fejét szegénynek h én meg ijedek tőle hogy a kislányomról ne is beszéljek.Szóval nem értem azért mert nem ül rendesen az asztalnál kiabál vele de azért mert kivesz valamit másnak a táskájából és meg eszi a másik gyerek kajáját rá se szól.
2010. máj. 14. 13:23
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Én nem lettem volna felháborodva, velem is előfordult már, hogy nem figyeltem pár pillanatra és a gyerekem elvett ezt-azt más táskájából. Amikor észrevettem rögtön vissza adtam és bocsánatot kértem. Ennyi.

Ha látom mikor éppen csinálja, akkor természetesen rászólok, hogy nem szabad, de ez általában nem ér semmit.

19 hónapos a fiam.

2010. máj. 14. 13:27
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Hát elég gáz.Én meg azért tudok iszonyat kiakadni ha a másik gyerek eljön es direkt eltöri valamelyik játékát a fiamnak.Erre az anya aztmondja :HUPSZ

Vááááááááááááááááááááá,na én ettöl akadok ki.

Fiam meg hozza nekem mutatja,én meg mit mondjak?!

2010. máj. 14. 13:30
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
szerintem egy 2 éves gyerekre nem haragudhatst!!!! Ő még nem tudja hogy ezt nem illik..majd te is megtudod ha ennyi idős lesz a tied.
2010. máj. 14. 13:31
 8/19 A kérdező kommentje:
Én nem a gyerekre haragszom hanem az anyjára azért mert nem volt képes annyit mondani h nem szabad.Másért meg ordít vele.
2010. máj. 14. 13:38
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan elmagyaráztam volna a lányomnak (Ő is 2 éves), hogy nem szabad belenyúlni más táskájába. Ez egyértelmű. De azt nem értem, hogy ha Téged ez ennyire zavar, hogy mi lesz így a gyerekből, akkor ott helyben miért nem mondtad a barátnődnek (elvégre az ember a barátnőjével mindent megbeszél), hogy szerinted nevelni kellene a gyereket ilyenekért?
2010. máj. 14. 13:41
 10/19 A kérdező kommentje:
Mert már nekem volt kínos a szitu.Az a nem törödömség inkább hagytam.
2010. máj. 14. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!