Mit tesztek vagy tetetek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
1.5 kezdtuk a szobatisztasagot ami egesz jol megy.2 eves a lanyom.Mar szol ha jon a pisi de nem tudja sokaig tartani meg.Mikor ma elmentunk itthonrol volt pisi kaka.Mondtam neki hogy azert indulas elott menjunk meg el.De azt mondta nem.Igy elmentunk a boltba.Teszem hozza nagyon siettem de igy is egy 20 perc mire elmentunk es hazaertunk.De a boltba kiabalt hogy pipi pipi.Kis bolt volt ahol nincs wc.Volt rajta trening pelus de hiaba mondtam neki hogy itt nem tudunk elmenni sehol.Az utcan csak kisboltok voltak.Londonban lakunk es itt nem lehet csak ugy legugoltatni a jardan.£60-ra megbuntetnek ezert.Mondtam szegenynek hogy szoritsa sietunk haza de csak ido volt.Igy egy kicsi becsurgott de ment pisi a wc-be is.De hat ilyen helyzetbe mit csinaljak?Mikor arra tanitom hogy ne pisiljen be mondjam neki hogy pisiljen be?Sajnos azert tenleg nem mindenhol van wc.Ti mit tennetek?Tanacsok?Ti voltatok ilyen helyzetben?2011. máj. 13. 18:00
1/2 Alinaaa válasza:
Szerintem már így is nagyon ügyes, hogy valamennyit vissza bírt tartani:) Ilyenkor megdicsérném, hogy ügyes volt, mert ugye már az is haladás hogy nem engedte bele az egészet és legközelebb majd ügyesebb lesz:)
Jó úton haladtok:)
2/2 anonim válasza:
Mi is voltunk így, én megdicsértem, hogy nagyon ügyes volt, legközelebb még ennél is ügyesebb lesz, igazi nagylány. Ez hízelgett neki, és elég gyorsan meg is tanulta visszatartani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!