Utáltam a terhességet, nem volt a kedvencem a szoptatás sem, a babás korszak meg untatott, volt más is így ezzel?
veszélyeztett etrhes voltam, vérzésekkel, sokat kellett feküdnöm. A szoptatás is szenvedés volt az elején, majd szépen kialakult, de meg nem szerettem.
Amikor elment 3 évesen a lányom oviba én meg dolgozni igazi megváltás volt. Szeretm a munkán magam igazítottam a munkaidőmet nagyjából, elég hamar 3-4 körül általában elhoztam és estig foglalkoztam vele, ami nekem teljesen elég is volt.
Most lenne esedékes a kistesó, de vannak félelmeim.
Mi az, hogy "esedékes a kistesó"? Kinek a kistesója? A tiéd?
Mi az, hogy esedékes?
Hogy lenne már esedékes, ha utálod az egész kisgyerekes-terhes korszakot?
Minek?
Rendben a megfogalmazás nem volt szerencsés. Mármint az "esedékes" szóra gondolok.
Szeretnék mégegyet gyereket, mert imádom a meglévőt is, ő az életem. Szeretek vele lenne, én is élvezem a vele töltött időt. De a terhességet és az első 2-3 évet szivesen kihagynám.
Pluszba a lányzom is vágyik egy hugira (majd meglepődik, ha öcsi jön :)) illetve a férjem is szeretne, továbbá már nem vagyunk annyira fiatalok sem, h még évekig várjunk.
Szóval tényleg rosszul fogalmaztam, és légyszi ne ezzen rugozzunk, így értettem az "esedékest".
Nem való neked a gyerek, ne legyen esedékes a 2.
A terhesség érthetően megviselt, nem azért nem ajánlott, hanem elsősorban azért, mert érdekesebb, izgalmasabb számodra a papír jobbról-balra toszogatása egy irodában, mint a világ legnagyobb csodája: ahogy egy ember elkezd beszélni, szavakkal gondolkodni,ahogy bontakozik a tudata. Ezt nem is vetted észre, nyilván mert nem érdekel.
Fontos, hogy az ember azt csinálja, amit szeret, ami nem untatja. Az egész családodnak érdeke, hogy te ne kínlódj.
Mindenki megsínyli, ha valaki természete ellen kénytelen élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!