Kinél mikor múlt el a hisztis korszak/dackorszak vagy lett jobb?
Én azt vettem észre, hogy nem kor függvénye, hanem ha én sietnék, kapkodnék, ingerültebb vagyok, akkor végigtombol, hisztizik, de a semmin is. Ha le vagyok lassulva, nyugodt hangon mosolygosan kommentálok számára még negativat is, akkor is jol reagál.
Mert amugy ahogy ismerős 5 éves lányát elnézem, a dackorszak végtelennek tűnik...ovis korban hozzák haza az irígységet, utálkozást, beszólásokat..a bölcsis korszak hozzá képest még istenes is
Valamilyen szinten egyet értek az 1.válaszolóval,de az én nyugodtságomra iszonyat sokszor immunis a 2 évesem.
Én is azt érzem következetes vagyok
1ször kérek
ha kell magyarázok
megint kérek
aztán figyelmeztetek.
Ha folytatja jön a "bünti,megvonás".
Mindig újrakezdi.
Nem tanul belőle,hanem jön a következő.
Persze az esetek döntő többségében kérés nélkül is csinálja vagy 1.szóra abbahagyja,amit nem szabad,de még így is rengeteg a hiszti.
Ujjé!!!!
4.50 óta fent van,most megy aludni,mert ...
Szóval kitartást.Én is várok,meg gyűjtöm be az okosságokat.
A nagyobbik gyerkőc pl sose volt hisztis!
Nálunk most a sztrájkkorszak a kiborito.
Nem akar enni, nem akar bolcsi után átoltozni, a szomszedaim azt hiszik nincs kesztyuje a gyereknek.., utcán nem halad másfele megy, buszrol nem akar leszállni, a lépcsőházban sem jon, szomszedok azt hiszik nem akar hazajönni a gyerekem.., nem akar a furdőkádbol kijönni, kisagyban aludni, stb
Neked is kitartást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!