Törpenyulat vagy kistestű kutyát tartanál házban? Két gyerkőc van. Kicsi fél éves nagy 2. Imádja az állatokat nem bántja.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 15:39
11/14 anonim válasza:
Elnézést, akkor én vagyok tájékozatlan a nyulak szobatisztaságával kapcsolatban. Illetve az a néhány, amivel találkoztam, nem volt az, de ezek szerint ez a gazdin múlik. Viszobt mivel nem lehet gyömöszölni, és gyengék az idegei, ahogy írjátok, kisgyerek mellé szerintem nem lenne jó választás.
12/14 anonim válasza:
Egyértelműen kutya, de ilyen kicsi gyerekek mellé max plüsst. Egy kutya, főleg ha kölyök, nagyon sok foglalkozást, nevelést igényel. Majd úgy 3-5 év múlva térjetek vissza a kérdésre.
13/14 anonim válasza:
Egyértelműen kutya. A nyúl nem kedvencnek való. Hamar megunja a gyerek (és felnőtt is), egy idő után büdös is hiába takarítod rendszeresen. Ha nem foglalkoztok vele sokat akkor harapós lesz, egy idő után már nem akartok majd hozzányúlni...
14/14 anonim válasza:
Csak is kutya,yorki tökéletes választás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!