Mindenki orvoshoz küldi a gyerekemet?
Ti tényleg nem vagytok normálisak. Egy két éves gyerekről beszélünk.
Az én fiam 3, de még mindig földhöz veri magát annak ellenére, hogy következetesen van nevelve. Mindent próbáltam már, egyszerűen nem hallgat rám. Minden alkalommal elmondom neki, hogy ez nem szép viselkedés, meg is érti, csak nem érdekli.
Nagyon nehéz egy ilyen gyerekkel, reménykedem benne, hogy kinövi.
Nem fog. Náluk minden rendben van :) Legalábbis ő ezt hiszi :)
Egyébként pedig régebben nem volt divat, hogy kiskölök leverheti magát a földre. Kapott is volna olyat, hogy... Tehát nem volt ilyen, ne vetíts. Inkább vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt, mert a gyerek nőni fog, és elkél otthon a segítség neki :)
Ne felejtsük el, hogy régen a szülő szava szent volt, és a gyerek MEG SEM PRÓBÁLTA, hogy ellene tegyen. Még kicsinek sem. Ma már ez nincs, nem tudtok nevelni. Mindent rájuk hagytok, és elfogadjátok. Ugyan mit tiszteljenek bennetek? Úgyis mindent megcsinálhatnak, a gyerek csak ezt érzékeli. És meg is fogja tenni :) Húszadszor, ezredszer is :)
Azért lett ilyen az ország, mert TI, "anyák", elrontottátok a fiaitok, lányotok. Mindent megengedtetek nekik, csak a gázcsapot nem.
28, 29!
Arra válaszoltam, hogy a középút nem minden esetben, és nem mindig működik! Tudni kell, hogy mit és mikor! De látom értelmezés nem megy, csak a vagdalkozás! Aki meg segít, és nem egyező a tiétekkel a véleménye, az meg le van pontozva és kiakadtok. Nem vagytok felnőtt emberek, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!