Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mindenki orvoshoz küldi a...

Mindenki orvoshoz küldi a gyerekemet?

Figyelt kérdés
most lett 2 éves a fiam.mindig arról beszélnek,hogya 2-3 évesek hisztisek,dackorszak,mégis anyósom azt mondta vigyem orvoshoz a gyereket mert nem normális hogy igy hisztizik.amugy szereti nagyon.sógornőmhöz mentünk.ő is ezt mondta.sőt még doki is be akarta utalni,mert sirt és kapálózott.előtte kint meg játsztéren többet röhögsél mint más gyerek,meg gagyog hozzájuk,a többi nem,de dokinál fél.többi gyerek nem emlékszika szurira?én még 8 évesen is sirtam.barátnőm is mondta vizsgáltatni kéne,ő neki sok kisgyerekes ismerőse van.ismerősök is mndig meglepődnek ha elkezd hisztizni,hogy mi baja van.(pedig ők már felneeltek 1-2 gyereket)nem ilyen egy 2 éves?bár szerintem nem tudna mit kezdeni vele a doki kivizsgáláson,ugyanugy hisztizne.a megoldás az ovi lesz,ha több inger érné,mert sajnos ninsenek szüleink,egy nagymamája van messze,évente kétszer jön,tőle is fél,barátok lekoptak azóta mióta babánk lett,hiába hivtam őket,nem reagltak,faluban lakunk itt a játszóterek is üresek.régen együtt laktak nagyszülők,voltak testérek.konkrétan semmi inger nem ér minket,boltba nem lehet ele fizetni,utcán mindig fetrengett ,ezt már abbahagyta,de ha nem arra akar menni akkor leül hisztizik,és vinni kell,mert 1 órát is ott bőgne és egyre hangosabban.ha otthon kiabálok vele sak nevet.rászoktam hagyni,de tudom hogy sokszor megölelem ha hisztizik,és ez is baj.de sokáig hipohonder voltam,aztán hogy sok szülő elvesztette a gyerekét,és bennem ne legyen az,hogy egyszer is nem mentem oda hozzá amikor sirt...nálunk sokan meghaltak rákban már 50 évesen,és ilyen lett a felfogásom.talán nem nevelek jól.mi az amiket tennem kéne?csak jövőre lesz ovis,de borzasztó nehéz lesz..
2017. ápr. 19. 01:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
43%
Itt az anyát IS kezelni kell elsődlegesen.
2017. ápr. 19. 16:17
 22/32 anonim ***** válasza:
46%

Ti tényleg nem vagytok normálisak. Egy két éves gyerekről beszélünk.

Az én fiam 3, de még mindig földhöz veri magát annak ellenére, hogy következetesen van nevelve. Mindent próbáltam már, egyszerűen nem hallgat rám. Minden alkalommal elmondom neki, hogy ez nem szép viselkedés, meg is érti, csak nem érdekli.

Nagyon nehéz egy ilyen gyerekkel, reménykedem benne, hogy kinövi.

2017. ápr. 19. 16:20
 23/32 anonim ***** válasza:
na ez még egy fontos hozzászólás volt.
2017. ápr. 19. 16:21
 24/32 A kérdező kommentje:
nemhiába mondjk,hogy a 2-3 éveseké a dackorszak.biztos kinövi.hálás vagyok az egyetértő válaszokért,akiek tényleg an ezzel tapasztalatuk,régen nem sinltak ebből problémát,most meg már mindenért vizsgálatokra küldenék a gyereket.sajnálom,hogy ilyen sok idegbeteg álaszoló van,biztos rossz az életük.szerintem ártatlan volt a kérdésem,és nem én szorulok kezelésre.
2017. ápr. 19. 17:18
 25/32 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül egy vizsgálat lehet jól jönne. Már csak azért is, hogy ha legközelebb beszólnak mondhasd, hogy a gyereknek nincs semmi baja. Ennyit tegyél már meg magatokért.
2017. ápr. 19. 19:10
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem fog. Náluk minden rendben van :) Legalábbis ő ezt hiszi :)

Egyébként pedig régebben nem volt divat, hogy kiskölök leverheti magát a földre. Kapott is volna olyat, hogy... Tehát nem volt ilyen, ne vetíts. Inkább vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt, mert a gyerek nőni fog, és elkél otthon a segítség neki :)

2017. ápr. 20. 19:25
 27/32 anonim ***** válasza:
32%

Ne felejtsük el, hogy régen a szülő szava szent volt, és a gyerek MEG SEM PRÓBÁLTA, hogy ellene tegyen. Még kicsinek sem. Ma már ez nincs, nem tudtok nevelni. Mindent rájuk hagytok, és elfogadjátok. Ugyan mit tiszteljenek bennetek? Úgyis mindent megcsinálhatnak, a gyerek csak ezt érzékeli. És meg is fogja tenni :) Húszadszor, ezredszer is :)

Azért lett ilyen az ország, mert TI, "anyák", elrontottátok a fiaitok, lányotok. Mindent megengedtetek nekik, csak a gázcsapot nem.

2017. ápr. 20. 19:28
 28/32 anonim ***** válasza:
90%
vagy a túl szélsőségesen gondolkodók miatt olyan az ország amilyen? :) középút is létezik kedves utolsó
2017. ápr. 20. 19:33
 29/32 anonim ***** válasza:
67%
Az utolso elotti nyugodtan nyissa magara a gazcsapot.
2017. ápr. 20. 19:41
 30/32 anonim ***** válasza:
9%

28, 29!

Arra válaszoltam, hogy a középút nem minden esetben, és nem mindig működik! Tudni kell, hogy mit és mikor! De látom értelmezés nem megy, csak a vagdalkozás! Aki meg segít, és nem egyező a tiétekkel a véleménye, az meg le van pontozva és kiakadtok. Nem vagytok felnőtt emberek, sajnálom.

2017. ápr. 20. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!