Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mindenki orvoshoz küldi a...

Mindenki orvoshoz küldi a gyerekemet?

Figyelt kérdés
most lett 2 éves a fiam.mindig arról beszélnek,hogya 2-3 évesek hisztisek,dackorszak,mégis anyósom azt mondta vigyem orvoshoz a gyereket mert nem normális hogy igy hisztizik.amugy szereti nagyon.sógornőmhöz mentünk.ő is ezt mondta.sőt még doki is be akarta utalni,mert sirt és kapálózott.előtte kint meg játsztéren többet röhögsél mint más gyerek,meg gagyog hozzájuk,a többi nem,de dokinál fél.többi gyerek nem emlékszika szurira?én még 8 évesen is sirtam.barátnőm is mondta vizsgáltatni kéne,ő neki sok kisgyerekes ismerőse van.ismerősök is mndig meglepődnek ha elkezd hisztizni,hogy mi baja van.(pedig ők már felneeltek 1-2 gyereket)nem ilyen egy 2 éves?bár szerintem nem tudna mit kezdeni vele a doki kivizsgáláson,ugyanugy hisztizne.a megoldás az ovi lesz,ha több inger érné,mert sajnos ninsenek szüleink,egy nagymamája van messze,évente kétszer jön,tőle is fél,barátok lekoptak azóta mióta babánk lett,hiába hivtam őket,nem reagltak,faluban lakunk itt a játszóterek is üresek.régen együtt laktak nagyszülők,voltak testérek.konkrétan semmi inger nem ér minket,boltba nem lehet ele fizetni,utcán mindig fetrengett ,ezt már abbahagyta,de ha nem arra akar menni akkor leül hisztizik,és vinni kell,mert 1 órát is ott bőgne és egyre hangosabban.ha otthon kiabálok vele sak nevet.rászoktam hagyni,de tudom hogy sokszor megölelem ha hisztizik,és ez is baj.de sokáig hipohonder voltam,aztán hogy sok szülő elvesztette a gyerekét,és bennem ne legyen az,hogy egyszer is nem mentem oda hozzá amikor sirt...nálunk sokan meghaltak rákban már 50 évesen,és ilyen lett a felfogásom.talán nem nevelek jól.mi az amiket tennem kéne?csak jövőre lesz ovis,de borzasztó nehéz lesz..
2017. ápr. 19. 01:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
18%
Nincsenek szuleitek, de a gyereknek van egy nagymamaja, neked meg anyosod, mi van? Nekem itt kezdett santitani az egesz tortenet.
2017. ápr. 19. 07:23
 12/32 anonim ***** válasza:
87%

Zseni utolsó.

A kérdező anyósa az a gyerek apjának az anyja, vagyis a gyerek nagymamája.

2017. ápr. 19. 07:30
 13/32 anonim ***** válasza:
15. baromnak szolt termeszetesen.
2017. ápr. 19. 08:07
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz eset ez a korszak, az biztos, de ha külső szemlélők szerint is többről lehet szó egy vizsgálat nem árthat. Ha semmi kóros, akkor megnyugodhatsz, hogy elmúlik idővel, ha van valami, akkor legalább lehet kezelni. Kitartást!
2017. ápr. 19. 08:37
 15/32 anonim ***** válasza:
93%
41% szerintem nincs gyereked. ha van akkor nagyon sajnálom őt. dackorszakból ülj le egyes
2017. ápr. 19. 08:48
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lenne a megoldás ha tényleg elvinnéd orvoshoz. Akkor is ha úgy érzed, hogy nincs baja. Ha tényleg nincs, akkor majd lesz róla papírod és elmondhatod ha valaki kérdezi, hogy rendben van. Saját magad is megnyugtatnád. te írtad, hogy aggódós típus vagy, hogy ha baj lenne ne legyen az, hogy nem mentél oda mindig amikor sírt. Gondolj bele, mit éreznél ha később kiderülne, hogy tényleg van valami idegrendszeri problémája, de nem derült ki mert nem vitted el orvoshoz? Ne csinálj ebből presztízs kérdést, vidd csak el. Otthon vagy a gyerekkel, belefér az idődbe néhány kivizsgálás és mindenki megnyugszik. Ha meg tényleg baj van, akkor még időben orvosolhatjátok.
2017. ápr. 19. 08:52
 17/32 anonim ***** válasza:
Tud-e beszélni már a kisfiad? Mert a beszéd hiánya okozhat érzelmi kitöréseket, nem tudja kifejezni magát máshogy. Környéken nincs valami családi napközi, bölcsi? Akár fél napra is beadhatnád, rengeteget dobna rajta.
2017. ápr. 19. 09:45
 18/32 anonim ***** válasza:
94%
Naponta látok hisztiző és torka szakadtából ordító gyerekeket a boltban és akkor mi van? Amíg nem volt gyerekem, addig azt gondoltam én is, hogy a szülő a hibás, amiért ezt hagyja. Aztán gyerekem született, igaz ő még csak 10 hónapos, de azóta máshogy nézek mások gyerekére is. Engem egy kis hiszti nem zavar, nálunk is lesz dackorszak, a sógornőm is a földre vetette magát ennyi idősen. Meg biztos én is, csak az már oly régen volt, hogy senki nem emlékszik. Jól teszed, ha kijelölöd a határokat és egyetértek azzal is, ha nem hagyod sírni, a kettő nem zárja ki egymást. Nem kell törődni azzal, ki mit gondol. A lényeg, hogy próbáld meg következetesen ugyanúgy és a lehető legnagyobb türelemmel kezelni a dühkitöréseket, ne vedd fel a kesztyűt. Nekem is beszólt pár öreg néne az elején, amikor sírt a gyerekem, hogy adjak neki cumit, teát stb.. Sír, akkor megvigasztalom, ha nem megy, akkor sétálunk, nyugtatom, nem kell ennek akkora feneket keríteni, hacsak tényleg nincs szervi baja. A hisztit kinövi.
2017. ápr. 19. 10:35
 19/32 anonim ***** válasza:
48%

Jaj 4-es,mondd a kérdező gyerekének,hogy septiben egyedfejlődjön lánnyá aztán probléma megoldva!! :-D

Ezt az általánosítást!

2017. ápr. 19. 11:08
 20/32 anonim ***** válasza:
16%
utolsó leírtam a hozzászólásomban (10) hogy a SAJÁT TAPASZTALATIMRÓL VAN SZÓ és hogy tisztában vagyok vele hogy a lányok is tudnak hisztizni! Tudod, nekem is van kettő! Egyedi gondolataid is vannak, vagy csak lovagolni tudsz ezen a kérdésen?
2017. ápr. 19. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!